Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek ez normális eset?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez normális eset?

Figyelt kérdés

Szerintetek normális, ha csak azelőtt keres, mielőtt tudja hogy zenekaron találkozunk?

Azt mondta, hogy nem írogatós típus és sokat is dolgozik.

Viszont amikor ráért eddig mindig találkoztunk és szerintem mindketten jól éreztük magunkat.

Ebben a felállásban úgy érzem, mintha nem is érdekelném, hiszen így van hogy hetekig nem beszélünk.

2022. máj. 15. 15:01
A kérdező szavazást indított:
Teljesen normális
Szerintem adj még időt neki
Hagyd a francba
12 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
2022. máj. 15. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:
Akkor jutsz eszébe. Normális. Adhadsz még időt neki, írj neki te is, valahogy érdd el, hogy ne csak akkor juss eszébe, mert ez még kevés ehhez a kategóriához
2022. máj. 15. 15:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Gondolom párkapcsolatban él, te meg időtöltés vagy neki.
2022. máj. 15. 15:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem, biztosan nincs kapcsolata. Kicsit visszahúzódó típus, viszont a randijainkon többször is találkoztunk barátaival és akkor is mindig bátran felvállalt.

Nem lehet, hogy csak tényleg nem érzi biztosnak azt, hogy nekem is tetszik? A múltkor felhozta, hogy egy barátja felhívja mindig baromságokkal és én erre úgy reagáltam, mint aki nem szeret telefonálni. (pedig nagyon is szeretek) Szóval lehet, hogy itt elcsesztem és ezért nem hívott fel?

2022. máj. 15. 17:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!