Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális eset?
Szerintetek normális, ha csak azelőtt keres, mielőtt tudja hogy zenekaron találkozunk?
Azt mondta, hogy nem írogatós típus és sokat is dolgozik.
Viszont amikor ráért eddig mindig találkoztunk és szerintem mindketten jól éreztük magunkat.
Ebben a felállásban úgy érzem, mintha nem is érdekelném, hiszen így van hogy hetekig nem beszélünk.
Nem, biztosan nincs kapcsolata. Kicsit visszahúzódó típus, viszont a randijainkon többször is találkoztunk barátaival és akkor is mindig bátran felvállalt.
Nem lehet, hogy csak tényleg nem érzi biztosnak azt, hogy nekem is tetszik? A múltkor felhozta, hogy egy barátja felhívja mindig baromságokkal és én erre úgy reagáltam, mint aki nem szeret telefonálni. (pedig nagyon is szeretek) Szóval lehet, hogy itt elcsesztem és ezért nem hívott fel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!