Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, nálatok párkapcsoaltban mennyi ideig szokott kitartani a vonzalom, ha szép barátnőtök van ? Mikor jön el az az időszak az együttélés során, amikor már semleges a külsejük ?
Figyelt kérdés
2022. jún. 1. 12:41
11/20 anonim válasza:
Nálam 1,5 év. Ezzel együtt a szexuális együttlétek száma is kb. nullára csökken, majd 2 évnél jön a mindkettőnk által várva várt szakítás. Legalábbis az utolsó 4 kapcsolatomban így történt.
12/20 A kérdező kommentje:
Utolsó, na erről beszélek. Oké, hogy vannak kivételek, de ahogy a te 4/4 átlagot hozó példád is mutatja, csak ez a leggyakoribb kimenetele egy kapcsoaltnak, amit kérdeztem.
2022. jún. 1. 14:11
13/20 anonim válasza:
11-es vagyok. Nem hinném, hogy az én példám a gyakori, inkább valami szellemi problémának gondolnám vagy nem is tudom minek. :) Valahogy ennyi időt bírok ki egy nővel, pedig próbálkoztam változni. Az utolsó hölgynek pedig már mondtam is ismerkedés közben, hogy csak 2 évet fogok elvenni az életéből. Nevetgélt rajta...
14/20 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam, h márpedig 2 év után megcsúnyulnak a szép nők is a ffiak szemében és szakitani kell. CSak hogy ha együtt éltek, egy idő után csak nem fogod már értékelni a szépségét, hozzászoksz és kész.
2022. jún. 1. 14:20
15/20 anonim válasza:
Én is a 2 évet tartom amugy vizválasztonak. Ettol a ponttol már ezer biztos hogy nem a love bombing van hanem vagy van vmi több, vagy nincs..
16/20 anonim válasza:
Válófélben vagyok, ennek ellenére még mindig helyesnek és jó kiállásúnak tartom az exemet.
17/20 anonim válasza:
4/4 átlag az arra az egy szerencsétlenre vonatkozik.
Ha te olyan ratyi vagy, hogy nem látod a szépet abban, ami előtted van, az a te bajod. Ne vetítsd ki mindenkire.
18/20 anonim válasza:
szerintem egyébként esztétikailag szépnek bármeddig láthatod, a belső értékeit örök időkig nagyra tarthatod
a szexuális vonzalom és izgalom hosszú távú fenntartása az, ami egy másik kérdés
19/20 anonim válasza:
18. Ez érdekes, sok párnál úgy vettem észre, hogy egy idő után csökken a vonzalom és az is hogy mennyit vannak együtt.
Nem azt mondom hogy ez kell hogy kitegye a kapcsolatot, de az érzelmeket szeretet és szerelemmel egy vonalra tenném a vonzalmat is. :)
20/20 anonim válasza:
Ha valaki számomra vonzó és tesztik, az évek múlva is tetszei fog és nem megszokom, mindig örülök neki. Kivétel, ha a másik gusztustalanul elhagyja magát, mert már ugy érzi, nem kell a kapcsolatért tennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!