Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az, amit a legjobban szeretsz, és amit a legjobban utálsz a párodban?
Ugyan azt. Az egoját. Attól az aki, de sok esetben hátráltat minket, mert nem tudja félretenni, nem tud átlépni dolgok felett. De, ha nem lenne ilyen törekvő, magabiztos, nem állna ki így magáért,nem lennének ennyire erősek az erkölcsi irányelvei és szabályai, amik mind az egojából erednek, akkor soha össze se jöttünk volna.
A problémák többségét mostanra kezeltük, megoldottuk, de ettől még az ego-ja kettős érzelmeket vált ki belőlem.
Szeretem: nagyon, nagyon oszinte! Nyitottan tudok vele barmirol beszelni. Ahogy nekem, ugy neki is fontos a csalad. Mindig mellettem van, joban-rosszban. Ha beteg vagyok, mindig surog forog korulottem, jobban aggodik mint en.
Szereti az allatokat, a termeszetet. Nem jelolget be mas noket a fb-on, csak volt osztalytars, gyerekkori barat vagy rokon johet szoba. Nem csicska, de szeret a kedvemben jarni. Mindig kezen fogva megyunk, akkor is ha csak a sarki boltig. Altalaban elottem kel fel es mindig keszit nekem reggelit. :) Mondjuk a konygat is inkabb o uralja, amit annyira nem is banok, mert imad fozni es kivalo szakacs.
Szuper az agyban.
Az egyetlen dolog amit nem: neha kepes hirtelen felkapni a vizet, de ugyanakkor gyorsan megnyugszik.
Úgy, ahogy van Őt utálom, de a pénzét szeretem, ezért vagyok vele. DE Pszt!
Őszinte voltam.
Szeretem a komolyságát is, a humorát is, a poénjait, szeretem, amikor szenvedélyes, amikor gyengéd, azt is, amikor dominánsabb kicsit, amikor arcoskodik..😁
Az picit zavar, mikor az okostojás előbújik belőle, de még olyankor is imádom!!!...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!