Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az ami idegesít a párodban és mi az amit a legjobban szeretsz benne?
Ami idegesít, az, hogy velem van.
Legjobban szeretek benne, az, hogy velem van.
F
Fenn és lenn, mint egy kibszott hullámvasút.
Életfogytigra lyukasztott jeggyel :)
27N/28F
Ami legjobban idegesít:ahogy iszik. Borzasztó. Minden kortyot megforgat a szájában.
Amit a legjobban szeretek benne: a problémamegoldási képességét. Mindent megold.
Nő vagyok. Amit szeretek a páromban, hogy nagyon figyelmes, romantikus és odaadó. Amit kevésbé szeretek, hogy borzasztó rendetlen (én meg rendszerető, szóval néha kikészítjük egymást). :D
20N és 21F
Az idegesít benne a legjobban, hogy képtelen tartani magát a megbeszéltekhez (akár program, akár időpont vagy egyéb).
Legjobban azt szeretem benne, hogy hozzám hasonlóan "bújós", így nem kellemetlen vagy ciki az, ha kimutatjuk az érzéseinket.
N
Szeretem, hogy megnevettet és hogy számíthatok rá.
Nem szeretem, hogy kicsit lusta és hogy néha megbízhatatlan (pl. megbeszéljük, hogy elmegyünk valahova, de aztán nem lesz belőle semmi).
Nem kedvelem amikor elötőr belőle a hipohond.
Igazán kedves és figyelmes mindig.
a rendetlenségét utálom.
szeretem, hogy semmiből nem csinál problémát :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!