Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Őrlődöm ebben a dilemmában....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Őrlődöm ebben a dilemmában. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Elkezdett megtetszeni egy fiú barátom. Eleinte egyáltalán nem néztem rá úgy ahogy most, külsőre egyáltalán nem az esetem, nem vonz, de belsőleg annyira jól kijövünk és elkezdtem hozzá közeledni, egyszerűen beleszerettem az intelligenciájába és a humorába. Félek elmondani neki, mert akkor a barátság fog rámenni, de így meg az én lelkem. Mit tennétek? Volt már valaki ilyen helyzetben? Ti elmondanátok az illetőnek? Volt már olyan veletek hogy valakit a külsőségektől függetlenül szerettetek meg?

2022. máj. 31. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
25%
Ez ilyen meleg szerelem?
2022. máj. 31. 22:09
 2/5 anonim ***** válasza:
nincs barátság, szeretsd öt és ne félj lépni
2022. jún. 1. 01:11
 3/5 anonim ***** válasza:
Színt kell vallj. A barátságnak már vége.
2022. jún. 1. 08:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Van egyáltalán lelked?
2022. jún. 1. 08:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne barátkozz fiúkkal.
2022. jún. 1. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!