Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komoly dilemmában szenvedek. Ti mit tennétek helyemben?
Nagyon nagy szükségem lenne segítségre. HÜlyén hangzik a kérdésem,de inkább leírom.
Van egy nő,akit fél éve ismertem meg.Nagyon kedves,és szeretek vele beszélgetni.Jól érzem magam a társaságában.Csakhogy ahogy egyre többet beszélgettünk,kezdtük megbízni egymásban.És egyre többet tudtam meg a múltjáról..Szigorú baráti kapcsolat volt..
Pontos részleteket nem mondhatok,
De elàrulta,hogy több pasival is volt..mármint lefeküdt velük./most megjegyzem,nem k**va,parkapcsolatban történt./
Persze ezt régebben mondta.
És sokat vívódok ezen :(
Igaz nagyon szeretem,meg abszolút aranyos,meg szeretethiánya is van...tudom,hogy engem nem csalna meg,meg is becsülne ..mert kapott pár pofont az élettől..23 évesek vagyunk,én nem voltam egy nővel se,ő meg több pasival.
Es nem érzem igazságosnak :/
Szerintetek mit csináljak? Örüljek neki hogy lenne valaki aki szeretne engem?
Hogyan fogadjam el a múltját? NEm szeretném megbánni..
Ha valakinek volt hasonló helyzete,nagyon megkoszonnem ha tudna tanácsot adni.
megkérnélek titeket,hogy bővebben fejtsétek ki ha azt irtok hogy felejtsem el..
Elore is kÖszönöm .
tl;dr
Mindenkinek vannak hibái(habár ezt nem mondanám hibának, inkább olyasminek, ami neked személy szerint nem tetszik), ha nem tudod ezt elfogadni, akkor nem érdemes megpróbálni - ezen nincs mit kifejteni.
durrantsd meg, oszt jól van!
a többi majd alakul!
Köszönöm a válaszokat! :-)
Igyekszem elfogadni a múltját.Csak gondoltam felteszem a kérdést,hátha kapok egy kis biztatást :-)
itt nem a csaj múltja az igazi gondod,hanem az alacsony önbecsülésed és a tapasztalatlanságodból adódó félelmed az összehasonlítástól.
és nem alaptalan.
a felnőtt nők igen kis százaléka szeret tanárnéniset játszani.
szóval nem a megcsalástól kell itt félned,hanem attól,hogy ad 2,max 3 esélyt,hogy rendesen megdugd,aztán ha ez nem jön össze,akkor szevasz-tavasz.
majd lesz,felépíted itt az alkalom.
amikor kúrás lesz a dologból,előtte 1-2 órával kivered a farkad hogy ne lőj el túl gyorsan,aztán bekapsz egy viagrát nehogy az idegesség miatt mondj csődöt és elintézed a nőt rendesen.
még pár alkalmat így végignyomsz,addigra belejössz a dologba és menni fog rendesen is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!