Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már tényleg vicc! Hogy lehet az, hogy még tőlem csúnyább, csajozáshoz nem értő srácnak is összejött most nem rég egy lány az én tanácsaimat követve, míg én magányosan szenvedek már több éve és még sosem volt barátnőm?
"gyakorlatban mégsem kellek egy lánynak sem"
Azt azonnal verd ki a fejedből, vagy én verem ki belőled. Épp emiatt a gondolkozás mód miatt van ez.
FONTOS: "Amit állandóan ismételsz azzá válsz."
Baszus fejezzétek már be! Mindenkinél vannak ilyen időszakok mégsem rinyálnak állandóan....
Engem is csupa degenerált vesz körbe mostanság, de majd lesz jobb aztán jolvan, nem tudom minek kell ennyire rástresszelni :)
ma 21:54
23 éves szűz fiúként, úgy, hogy sosem volt még barátnőd, te is igen csak be lennél parázva, főleg úgy, hogy minden nap vágysz egy lányra, aki szeret és, akit viszont szerethetsz.
16 éves kis tinik ne ossszák már az észt!
"idős nők elcsábítása" :DDD
Minden férfi legnagyobb vágya a nyugdíjas nénik felszedése :DD
9:10 azaz :DD nincs is jobb a milfeknél :DDD
Egyébként meg úgy lehet, hogy a nálad csúnyább srácnak nyilván több volt a pénze. Ha sok zsetonod van, és jó kocsid, dögleni fognak érted a csajok, meglátod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!