Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csak én szenvedek naponta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én szenvedek naponta attól, hogy rengetegt párt látok, csak épp nekem nem jön össze egy rendes barátnő sem?

Figyelt kérdés
Tegnap is amikor megláttam néhány párt már nagyon elszomorodtam és elkezdtem azon filózni vajon van-e olyan lány, aki úgy érez mint én és rám vár valahol?
2012. okt. 20. 11:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
47%
Eleinte így voltam. De újabban csak mosolygok magamban, hogy "höhö, úgyis megcsaljátok egymást egyszer"...
2012. okt. 20. 11:03
 2/13 cashy22 ***** válasza:
100%
Valószínülég lépned kellene nem ezen siránkoznod sztem.
2012. okt. 20. 11:04
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem baz.dmeg nincs. 6 milliárd ember él a földön, de te vagy az egyetlen.
2012. okt. 20. 11:04
 4/13 anonim ***** válasza:
És amig ezen a problémán túl nem jutsz addig valószínüleg neked sem jön össze....mert minden érződik a kisugárzásodon, még ha te észre se veszed
2012. okt. 20. 11:05
 5/13 anonim ***** válasza:

Nem vagy a problémáddal egyedül.

De nem szabad ezen gondolkoznod, mert akkor sokkal rosszabb.

Nekem is az összes barátnőmnek van barátja.

Állj úgy a dologhoz, hogy mindennek eljön az ideje. :)

2012. okt. 20. 11:06
 6/13 anonim ***** válasza:

Amúgy ezzel én is így vagyok, ezen a héten is sétáltam a buszmegállóhoz és ha tíz párt nem láttam akkor egyet sem. Tényleg eléggé rossz ilyenkor, mert arra gondolok hogy talán soha nem fog összejönni nekem se...

15/L

2012. okt. 20. 11:10
 7/13 cashy22 ***** válasza:
100%
ez a baj,hogy negatívan állnak a dolgok elé mindig pozitívan kell gondolkodni
2012. okt. 20. 11:15
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

21 éves koromig egy fiúval sem volt dolgom, mégsem irigykedtem a boldog párokra, meg vigasztaltam magam azzal, hogy biztos megcsalják egymást...

Reménykedtem, hogy eljön az én időm is, és el is jött, pedig nem görcsöltem rá a témára (vagy pont azért).

Szerintem az ilyen szánalmas, megkeseredett hozzáállás meglátszik az emberen, aztán meg csodálkozik az illető, miért nem jön neki össze semmi.

2012. okt. 20. 11:15
 9/13 anonim ***** válasza:

jah nekem orgazmust okoz szinte ha FB-on szakít valaki xD még ha vmi jó haverom akkor is :/

hát ez van irigység az elég durva dolog, de összehozom!

2012. okt. 20. 11:43
 10/13 anonim ***** válasza:
83%
Az a baj a magadfajta pasikkal,hogy ha egy lány mégis szerelmes lesz belétek vérszemet kaptok,ráéreztek az ízére és utána minden lukat be akartok tömni.. Az elején mind ugyanígy kezdi sírnak,h nem jut nekik nő..utána jön egy,aki értékeli őket és leszarjáTOK! Tisztelet a kivételnek,akinem nem inge ne vegye magára. Csak egy vélemény!
2012. okt. 20. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!