Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Volt már aki beleszeretett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már aki beleszeretett a Főnökébe?

Figyelt kérdés
Velem megtörtént. Jóval idősebb nálam, de nagyon-nagyon odavagyok. Válik a feleségétől, néhányszor találkoztunk már munkán kívűl is. Munkában pedig igazán kedves. Nehéz úgy tennem mintha misem lenne. Szeretem a munkámat. Előtte is szerettem ott lenni. Szerintetek lehet ezt hosszútávon kezelni?
2022. máj. 29. 23:34
 1/6 anonim ***** válasza:
63%
Volt már aki beleszeretett a Főnökébe* csak ilyeneket olvastam évekig.. érdekes ritkább az azonos beosztásban lévő munka társi beleszeretés..
2022. máj. 30. 00:14
 2/6 anonim ***** válasza:

Látszik, hogy odavagy érte..., a főnököt nem kell nagybetűvel írni.

Nem, nem volt velem ilyen. Sosem tudnék jóval idősebbe beleszeretni (még pénzért sem!).

2022. máj. 30. 07:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Velem volt, és eléggé megviselt, mert évekig tartott. Huszonéves kiscsaj voltam, az volt gyakorlatilag az első munkahelyem. 19 évvel idősebb főnök, pont a "legjobb" negyvenes éveiben.

Sose mondtam el neki (felesége volt), miután eljöttem, még tartottuk a kapcsolatot egy ideig, elég nehéz volt kiszeretnem belőle. Mai szemmel már egyáltalán nem tartom őt vonzónak, nem volt egy különösebben jó pasi, és a természete is elég idegesítő volt.

2022. máj. 30. 08:41
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

Legyél csak kitartott nyugodtan.

Mi a kérdés?

2022. máj. 30. 10:28
 5/6 A kérdező kommentje:
Kitartott? Nem a pénzért szeretem...
2022. máj. 30. 17:24
 6/6 anonim ***** válasza:
46%
5. Ha ha ha kamu
2022. máj. 30. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!