Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelemnek úgy összességében mi értelme van?
Úgy értem nincs elég keserűség, szenvedés az ember életében amúgy is, még ez is kell? Mi szükség van még ilyen "extrákra"?
A kérdés teljesen komoly, még mielőtt valaki azt hinné viccelek. Komolyan érdekel mi erre a válasz, ha van egyáltalán. Én úgy érzem enélkül is van elég baja sok embernek.
Tudományos megközelítésből az utódnemzésre, pontosabban a fajfenntartásra való ösztönzés. Tehát hogy egybe tartsa a párokat amíg nagyon kiszolgáltatott az utód, aki a világra jött.
Tudom ez téged nem vigasztal, de hát ez van. :D
Boldoggá tesz. Szeretni és szeretve lenni a legjobb dolog a világon.:)
Az ember sokat csalódhat élete során ilyen téren. Volt benne részem nekem is, bőven, de nem adtam fel, és így végül megtaláltam életem párját.
A lehetőség ajtaja mindenki előtt nyitva van, csak élni kell vele.
Legtöbbünk nyomorult életében a néhai együttlét és orgazmus a tiszta öröm egyetlen forrása. Minden más ami örömet okoz túl komplikált(sok előkészület, rengeteg agyalás, tervezés) és nincs még egy tevékenység amiben így le lehet lazulni. Ezeket a pillanatokat egy másik emberrel átélni eléggé közel hozza a két embert. Mindezeken felül, a jó sz3x az egyetlen olyan tevékenység ahol két ember közösen él meg hatalmas örömöket. Minden más csapatos tevékenység a te szubjektív tapasztalatod, pl kocsma, sport, film, beszélgetés. Nyilván az együttlét is, egyéni szubjektív tapasztalat, de ez a legközelebbi közös pont.
A nagy romantikus ideálok egy része ennek a felhőtlen boldogságnak a kinyilatkoztatása a másik része a túlspilázott élvhajhászok és netto-incel költők fantáziája.
Főleg a 19.században lett felkapva a téma az Ifjú Verter szenvedéseivel és hasonló költeményekkel. Na meg a korszellem militáns nacionalizmusával ahol minden arról szólt hogy az érzelmeidet extravagáns módon, nagy gesztusokban éld meg.
Szóval ezek és más dolgok eléggé rátelepedtek a szerelemre, ilyen fura misztikumokat táplálva a felnövekvő generációk agyába, teljesen alaptalanul.
Nincs nagy ő, nincs egy nagy szerelem. Vagy tudod magad másokkal kultúráltan jól érezni vagy nem. Ha szerencsés vagy akkor találkozol hozzád hasonló emberrel akivel még közvetlenebbül tudsz együtt lenni mint bárki mással, de ez nem valami ami jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!