Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolati szinten ennek mi értelme van?
Figyelt kérdés
Aki kapcsolatban van és talonban tart egy másik felet, az mit gondol? Hogy akit talonban tart annak évekig nem lesz senkije és rá fog várni?
Általában az ember ha nem kell valakinek, megy, ismerkedik és keres valaki olyat akivel kölcsönös az érdeklődés. Ezért nem értem a talonban tartókat. Ha nem kell nekik valaki, nem nyilvánvaló, hogy nem fognak rájuk éveket várni?
2022. ápr. 25. 23:33
1/7 anonim válasza:
Ez nem igazán jellemző, azért a talonban tartott személy hamar rájön, hogy nincs mire várnia.
2/7 A kérdező kommentje:
De akkor mi értelme a talonbn tartónak talonban tartania?
2022. ápr. 25. 23:49
3/7 anonim válasza:
Csak akkor tarthatsz talonban valakit, ha vársz tőle valamit. De általában nem szép dolog és semmi értelme. Az ember egy valakire fókuszáljon, ha TUD!
4/7 anonim válasza:
Én voltam talonban tartott. Utólag el kell ismernem buta voltam. Szerelmes és ezt a srác is tudta. Ha valami közösségi buli volt mindig velem volt. Olyan is volt, hogy egy másik fiúval lettem volna de kihisztizte, hogy vele legyek. Viszont nem jártunk! Sosem hívott randira. Talonban tartott. O nem járt velem viszont élete, hogy senkim ne legyen.
5/7 anonim válasza:
Nem érdekli őket, hogy a tartalékjátékos mit gondol. Nem is ezért tartják, csak szórakozásnak. Nem muszáj ebbe a szerepbe bele helyezkednie senkinek. Ez mindenkinek a saját döntése, hogy bevállalja-e.
6/7 A kérdező kommentje:
Akkor miért ugrik egyből ha besértődöm?
2022. ápr. 26. 08:08
7/7 anonim válasza:
Mert lusta másik játékszert keresni. Még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!