Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizgatok egy sráccal, aranyos, kedves, szerintem passzolunk is egymáshoz. Az a típus, akivel lehet jövőt tervezni, de közben másra vágyik a szívem. Van értelme ilyenkor belemenni a dologba? Többi lent.
Figyelt kérdés
Sajnos már nem vagyok tini, az én koromban már az ember inkább a családalapításra gondol, és úgy választ párt. Ez a srác ennek tökéletesen megfelel, passzolunk is, de jön a de. Van egy nálam 5évvel fiatalabb, még a felnőtt élete elején járó srác, akivel munkakapcsolatunkból adódóan nem lehet(ne) semmi, ráadásul ő az a típus, akinek a nő csak a szexre kell. Ezt ő úgy fogalmazta meg, hogy először feküdjünk le, aztán ha az jó, akkor meglátjuk a többit. Öreg vagyok én már bohócnak, ellenben valamiért mégis annyira vonz szexuálisan és mindenhogy ez az egész, hogy nem tudom kiverni a fejemből. Ráadás nehezítő tényező, hogy a barátnőjével éppen se veled se nélküled kapcsolatban vannak. Utálom magam azért, mert így érzek. Tudom, hogy melyik lenne a felnőtt döntés, de valamiért annyira nagyon vonz a “rossz döntés” hogy folyamatosan csak tépelődök. Nem akarom megbántani a “jófiút” sem. Hogyan jussak magammal dűlőre?2022. ápr. 12. 20:42
1/28 anonim válasza:
Egyik sem. Valaki más, akiben megvan együtt mindkettő.
2/28 anonim válasza:
Nem tudom miért látsz bele többet mint ami valójában. A srác csak meg akar dugni téged is, aztán továbbmegy. Ennyi. Ne láss ebbe többet.
Ne "tervezz" vele. És főleg ne vergődj. Fészekrakást meg ne az ilyen relatív mindenkitmegdugó nyikhajokkal....
3/28 A kérdező kommentje:
2.félreérted, nem látok bele többet, mint ami benne van. A fészekrakást nem is rá értettem, hanem a másik srácra.
2022. ápr. 12. 21:05
4/28 anonim válasza:
Jövőt, ezzel? Bízom benne hogy csak trollkérdés...
5/28 A kérdező kommentje:
Azt hiszem nem fogalmaztam jól. Nem a “csak meg akarlak dugni” srácra értettem a jövőtervezést, hanem a “jófiúra” aki odaadó, megbízható, de valamiért engem nagyon vonz minden téren a rossz. Az, hogy legyen benne izgalom, és kihívás. Ez a jófiúban nem nagyon van meg, őt nem lenne kihívás “felszedni”, gyakorlatilag csak a kezemet kéne kinyújtani. Ellenben a másikkal, aki nem ez a típus, de engem nagyon vonz ez. Remélem érthető vagyok így.
2022. ápr. 12. 21:12
6/28 anonim válasza:
Érthető. Incel troll. Vonzó rosszfiú vs unalmas jófiú tanmese.
7/28 anonim válasza:
Hogy jön ide a szíved? A srácot az egyáltalán nem érdekli, csak a puncid, ráadásul az aktuális nőjét is simán megcsalja, pedig őt már felpróbálta párszor.
8/28 anonim válasza:
Valóban akkora klisé, hogy lehet akár trollkodás is.
A gyakoris legendák alapján ezt a gordiuszi csomót úgy vágják át a "hipergám" nők, hogy dugnak a rosszfiúval, aztán hozzámennek a jóhoz. Akár egyszerre is.
Ehhez a toposzhoz illestkedik a kérdés.
9/28 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy nem vagy tini?
10/28 anonim válasza:
A rossz fiú-rossz döntés csak szenvedést okoz, a jó fiú-jó döntés pedig elégedettséget, ha fontos neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!