Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért reagálhattam így,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért reagálhattam így, amikor eszembe juttatta valaki a volt páromat?

Figyelt kérdés
Ma az egyik előadáson kísértetiesen hasonlított az előadó az exemre. Már évek óta nem találkoztunk, azt hittem, hogy már rég túl vagyok rajta, miközben annak idején nagyon szerelmes voltam. Ő többször is keresett, de én mindig lepattintottam azzal, hogy már nem érdekel. Ma viszont azt hittem, hogy végem van. Ki kellett mennem a mosdóba, mert olyan intenzíven törtek elő az emlékek, hogy megkönnyeztem. El fog ez múlni? Tényleg meggyőződésem volt, hogy már nem érdekel, de a mai reakcióm engem is meglepetésként ért.
2022. máj. 21. 17:38
 1/6 A kérdező kommentje:
Ez a kapcsolat egyébként sok sebből vérzett, értelmetlen volt tovább húzni, de a szerelem soha nem múlt el (legalábbis a részemről).
2022. máj. 21. 17:40
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt nem tudom te mit érzel, de lehet csak szeretethiány, magányosság miatt történt. Elég sok idő eltelt azóta, és azt mondod lezártnak is tekintetted.
2022. máj. 21. 17:47
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, de olyan, mintha soha nem múlt volna el az iránta érzett szerelmem, csak elfojtottam.
2022. máj. 21. 17:51
 4/6 anonim ***** válasza:
0%
unatkozol
2022. máj. 21. 17:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Jó is lenne, jelenleg azt sem tudom, hol a fejem annyi dolgom van. Félre értés ne essék, nem szeretném vele újra felvenni a kapcsolatot, csak meglepődtem a saját reakciómon, mert erre nem számítottam.
2022. máj. 21. 17:55
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azért, mert jelenleg nincs barátod és hiányzik a szeretet.
2022. máj. 21. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!