Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem kuldott egy integetest, megis mit reagalhatnek neki?
tehat az exem letiltott miutan elmondtam neki (eloben) hogy azota szeretem, hogy kidobott immaron 4 evvel ezelott es hogy szeretnem, ha adna magunknak egy uj eselyt
(erre az volt a valasza hogy o nem akar tobbet baratsagnal.. majd szanalmasan probaltunk meg tarsalogni messengeren kb 2 honapig aztan egyszer csak letiltott)
majd most igy laza 3 honap elteltevel kuldott egy integetest
megis mi a francot reagalhatnek ezekutan?!

Nem tudom mit akar, de jobban teszed ha elengeded ezt a sztorit.
Hidd el ilyen csak a filmekben van, hogy két egykori "szerelmes" hosszú évek után újra felmelegíti a töltött káposztát, majd nagy happyben együtt öregednek meg.
Hagyd a 3,14csába, éld az életed, ne pazarold az időd ilyenekre, mert időből sajnos nem rendelkezünk korlátlan mennyiséggel.

Igen.. hagyd!
Unatkozott mert lehet,hogy az éjszakai bikájával összeveszett! Ne csak ilyenkor legyél jó!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!