Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valóban vannak ilyen "normális" férfit kereső lányok vmit csak reagálhatnának a normális férfiak válaszaira, nem? (lent diagnózis+javaslat)
Megmagyarázom, hogy ennek mi lenne a praktikus megoldása..
-ugye tudjuk, hogy a nők nem akarnak kezdeményezni
-aztán tudjuk, hogy itt csomó kéretlen privit kap (nagyrészt valóban normálatlan férfiaktól) akiről kiderül, hogy lány (sőt még akár engem is néztek már nőnek)
-ezekből kiindulva a normális férfiak nem fognak nyomulni privivel, nem járatják le magukat+tudják, hogy nem olvastok privit
így eljutottunk oda, hogy csak egyféleképp tudtok beszélni velük..ha TI írtok először..
bátorítalak is most erre, hogy vmit (smilet, sziát, mizut) nyugodtan írjatok azoknak akik bejönnek szöveg stb alapján
szerintem egymásra találhatnak így sokan
Szoval a logika az, hogy mivel eddig nem valaszolt senki a privi uzeneteidre, ezert megmagyarazod, hogy most viszont nem irsz, de teszel egy kepzeletbeli felkialto jelet a fejed fole, s varod a privatokat.
Nah elarok egy titkot, az a csaj aki itt mondja, hogy nem ker a privat uzenetekbol, DE eppen ugy dont, hogy megiscsak ismerkedne az, napi privibol fog egy erdekesebbet kivalasztani.
Illetve, akkor fog neked irni elsonek, ha egy hozzaszolasod tetszett neki, esetleg nem ert egyet, ezt gombolyithatod tovabbismerkedesbe.
Viszont ez amit csinalsz, felhivod magadra a figyelmet, hogy ki vagy ehezve a bigmac-re, (amugyis aki itt ismerkedeik, baromi nagy szerencseje kelllegyen, hogy kepcsere utanis stimmeljen minden), s irjon mar vegre valaki, mert mashogy nem sikerul. Ezt nem normalisnak hivjak, hanem luzernak.
normális férfi - normális nő kombóról beszélünk kedves utolsó..
pont azért jó ez a koncepció mert az ilyen hozzád hasonlókat szépen elkerüli
tagadhatod de akkor is ez a legjobb megoldás..egy igényes nő pont nem fog a napi priviből szemezgetni..azért ír ki választ
hidd el nekem
** ír ki
na csak csak :)
Normális nőnek vallom magam, a hangok is megmondták.
Ezen az oldalon akkor se fogok ismerkedni, ha csak ennyi marad, semmi más lehetőség.
Volt egy olyan eset, amikor kicsapta egy kérdés a biztosítékot nálam, valaszomban hangot is adtam neki, valamelyik magát kedvesnek és szerethetőek tartó srác "bombázott" a HP vagyok, meg mind kívül belül igénytelen selejt.
Ugyanakkor a saját kérdéseimre adott kommentjeim után ugyancsak ő egy szerethető kedves nőnek írt. Ezek után miért gondolod, hogy örömmel ismerkedek innen. Ezt a kettősséget, azt ahogy arctalanul mocskolódnak egynéhányan, és ahogy röptében a legyet is dugnátok... Kihagyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!