Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Viszonzatlan szerelem. Hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Krómgyűrű kérdése:

Viszonzatlan szerelem. Hogy felejtsem el?

Figyelt kérdés

Van egy nő, aki nagyon szimpatikus számomra, szoktunk beszélgetni, kedves velem, jól kijövünk egymással, egyszóval bírjuk egymást.

Mondhatni munkatársam, egy irodaházban dolgozunk.

Azonban én kezdtem kicsit mélyebb érzelmeket táplálni iránta, azonban Ő nem igazán (Ha érdekel akkor lerészletezem privát üzenetben).

Hogy tegyek túl rajta úgy, hogy nap mint nap látom? Tudom, hogy nem tudok mást tenni, el kell fogadnom a döntését és tiszteletben kell ezt tartanom, de a szívem majd meg szakad, amikor látom...

2022. máj. 20. 09:34
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan ez van velem is. Csak nekem még annyival rosszabb, hogy együtt is voltunk. Hiába voltak azóta más nőkkel próbálkozások, egyszerűen folyton ő jár a fejembe. És sajna gyakran egy légtérben dolgozunk, és csak látom, illetve hallom ahogy más csávókkal flörtöl, rám meg legtöbbször csak undorral néz, ami számomra teljesen érthetetlen. Próbálom az érzéseimet elnyomni magamban, nem tudom mi mást tehetnék…
2022. máj. 20. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Írj!
2022. máj. 20. 09:46
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is irhatsz, honnan tudod, hogy nem tetszel neki?
2022. máj. 20. 10:12
 4/4 Senior Séf ***** válasza:
Ez messze nem "Felnőtt párkapcsolatok" kategória. Attól, hogy te szeretnél tőle valamit, még nem lesztek egy pár. Nem elfelejteni kell, hanem TENNI RÓLA, hogy ő is akarjon tőled valamit.
2022. máj. 22. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!