Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel, hogy én nem leszek soha tökéletes?
A párom rengeteg olyan oldalt követ, ahol tökéletes fenekű és alakú meg teljesen tip top csajokat lát. Én sosem leszek ilyen, már csak genetika miatt sem, pedig sportolok (amennyit egy dolgozó ember tud) és egészségesen étkezem többnyire (hétvégente lazításként belefér a nassolás). Mindig is önbizalomhiányos voltam, elvileg nem vagyok csúnya és kövér sem, de távol a tökéletes homokora alaktol. A párom rengeteg ilyen nőt lát, azt nem tudom, hogy maszturbál-e rájuk vagy sem, nem is érdekel, csak a tudat, hogy tetszenek neki, és én sohasem leszek olyan szép. Nem olyan tanácsokat kerek, hogy hogyan lehetnék szebb, és jobb alakú, hanem, hogy ti hogyan kezelitek ezt, mit gondoltok róla?
26/L
De persze az hogy esztétikum senkinek se mond semmit. Nem azért követi meg nézegeti őket mert te nem vagy olyan. Hanem mert FÉRFI. Mert nekünk jólesik megbámulni megvető pillantások nélkül egy formás női testet. Megnyugtat, feldob, motivál. Mi férfiak ilyenek vagyunk. Pont. Nem megdugni akarjuk őket már, könyörgöm. Nem értem minek ez a feminista álhiszti, meg a sok süket tanács mint: hagyd el meg stb. Tudomásul kéne venni hogy a férfiak szeretnek nézelődni, stírölni. Ez kizárólag a fantáziáról szól. Ettől ugyanúgy kívánjuk a saját nőnket (nekem nincs, csak akinek van), nem függ össze azzal hogy rögtön usgyi megb****uk. És akin rajta van a szemellenző az hazudik. Ők is megnézik őket sutyiban, hidd el. Attól senki sem lesz ösztönlény mert van szeme és valami tetszik neki. Másfelől pedig: sok nő is nézi ezeket a modelleket, mert van köztük olyan aki még női szemmel is szép és formás. De ettől még nem változik semmi. Úgyhogy fejezd be a hisztit és ha magadnak akarsz tetszeni akkor edzz, ha nem akkor hagyd a francba. És a párod se b***tasd ezzel mert 1: nem esik jól neki, 2: ő fog téged kidobni, de nem az alakod miatt. Nem fog megcsalni, hidd el. A hűség döntés és gerinc kérdése.
30F, aki az összes neki tetsző nőt megnézi
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!