Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan lépjek túl rajta?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lépjek túl rajta?

Figyelt kérdés
2 éve ismerjük egymást,már az első találkozásnál nagyon megtetszett, próbálkoztam is nála egy ideig, azonban nem jött össze. 1 évig nem beszéltünk, nem találkoztunk, próbáltam elnyomni az érzéseimet, nem gondolni rá de ez nem igazán sikerült. Majd nemrég véletlen összetalálkoztunk egy buliban. Tök jól elvoltunk, beszélgettünk. Azóta megint nem tudom elfelejteni, de kapcsolatban van, valószínű semmit nem akarna tőlem. Habár adott aznap este félreérhető jeleket, de gondolom azért, mert tudja hogy bejön nekem.
2022. máj. 15. 09:53
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Keress mást.
2022. máj. 15. 10:10
 2/10 A kérdező kommentje:
Próbálkoztam ezzel az 1 év alatt, senki nem érdekelt annyira, mint ő.
2022. máj. 15. 10:15
 3/10 anonim ***** válasza:
Férfi vagy, vagy nő?
2022. máj. 15. 10:37
 4/10 anonim ***** válasza:
Ehhez képest adnám a tanácsot. Bár férfira tippelnék.
2022. máj. 15. 10:39
 5/10 A kérdező kommentje:
Ő a nő, én a férfi.
2022. máj. 15. 10:43
 6/10 anonim ***** válasza:
Ok. Tudod, hogy elégedett a kapcsolatában?Mennyire komoly?Jegyesség, házasság van e, mióta élettársak? Hogy beszél a társáról? Ha válaszolsz, kitaláljuk, hogyan tovább..
2022. máj. 15. 10:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom mennyire elégedett a kapcsolatában, talán 1 éve volt egy olyan időszak amikor majdnem szakítottak, ekkor beszélgettünk többet. De nem szakítottak végül. 2,5 éve vannak együtt, nemrég költöztek össze. Az a megérzésem, hogy annyira nem elégedett a kapcsolatával, de ezt biztosra nem állíthatom. Nincs se jegyesség, se házasság. A társáról nekem sose beszélt,sokáig nem is tudtam, hogy van.
2022. máj. 15. 11:14
 8/10 anonim ***** válasza:
Ha én nőként nem beszélek a páromról egy férfinak, akivel jól kijövök, (nem űzök ebből sportot, de előfordult már 15 év házasság alatt),az azért van, mert vonzalmat érzékelek kettőnk közt. Voltam ugyan ilyen helyzetbe 7 éves hàzasként, akkor rettenetes házasságban, elmondom mi kellett volna akkor, hogy lépjek. A férfi csak gesztusokkal, rébuszokkal, barátinak is betudható megnyilvánulásokkal közeledett, nem voltam elég biztos benne, hogy én érzem köztünk a szikrát, vagy miért jön felém ennyire. Egy teljesen nyílt színvallással az akkori állapotokat magam mögött hagytam volna a házasságomban, de mivel nem volt ez meg, így nem. Mikor anno kezdeményeztél, nem lehet h csak szexnek gondolta, s azért utasított el? )Már akkor ismerte a személyiségedet?
2022. máj. 15. 12:18
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a helyedben mielőtt végleg elengedném a nőt, ezekről a már felszínesnek nem mondható érzéseimről biztos beszélnék neki, akár személyesen, vagy írásban, de jobb személyesen. És ha erre azt mondja, hogy nem, akkor töröl, tilt mindenhonnan, és elkezdeném magam társasággal,körbe venni, sok programot csinálni, nekem a sok új hatás, új hobbi, új társaság segített felnőttkorban túljutni egy személyen. Mindig segített bennem elmosni valakinek az erős lelki hatását. De tényleg fontos, hogy először legyen egy nyílt tisztázó beszélgetés, hogy tudjon dönteni. És azért, hogy tudd, elmentél a falig, és le tudd magadban zárni.Az utalgatások nem elegek, pláne egy hűséges típusú nőnél. Ha akarsz, írhatsz privátban, folytathatjuk ott, ha pl visszautasít és össze kell téged lapátolni, stb. 2. vagyok még mindig. Ezeket azért mondom, mert látszik milyen mély hatással volt rád, s mert még nem jegyes, házas, s mert adott jelet. Ha ezek nem lennének, csak simán azt mondanám, hagyd.
2022. máj. 15. 12:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Bocs 3.4.6.8.9 vagyok.
2022. máj. 15. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!