Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lépjek rajta túl?
Egyetemi bulin találkoztam egy sráccal. Ott nagyon furcsa volt, de mar akkor is igazán kedves. A buli után ismerősök lettünk a Facebookon. Elhívott találkozni. A korábbi kapcsolataimban azt szoktam meg, hogy a fiúk kezdeményezik nálam a csókot, nála ez sosem történt meg, így nem tudtam, hogy pontosan mit is szeretne, illetve akkoriban én is egy komolyabb szakításon voltam túl, és akkor még nem voltam annyira nyitott. Emiatt csak barátok maradtunk, viszont már egy picit akkor is zavart, hogy lett barátnője, de hamar túlléptem rajta.
Barátok lévén ugyanúgy találkozgattunk/találkozgatunk és az elmúlt 2 évben hónapról hónapra szorosabb szálak kezdtek hozzá fűzni, nem könnyítette meg a helyzetet hogy sokszor flörtölt is velem.
Mára már ott tartunk, hogy testi tüneteket produkálok amikor együtt vagyunk. Összevissza ver a szívem, melegem van, kipirulok, imádom mikor megölel vagy megfogja a kezem, és alig várom hogy írjon nekem és elhívjon talizni. Sok helyen azt hallom hogy ha az egyik fél elkezd gyengédebb érzelmeket táplálni a másik iránt, akkor az a barátság végét jelenti, amit nagyon nem szerettem volna, emiatt titkoltam. De nem sikerült, mert mikor a barátnőjéről vagy más csajról beszélt, feltűnően elszomorodtam meg látta rajtam hogy többet érzek iránta. Végül már annyira nyomott ez a dolog, hogy mikor rákérdezett hogy vonzódom-e hozzá akkor igennel feleltem. Akkor ő is bevallotta hogy neki is tetszem, és a buli után azért hívott el hogy összejöjjünk, de mivel akkor nem léptem, mással jött össze, akit most nem akar emiatt elhagyni és nekünk akkor lesz esélyünk ha újra mindketten szinglik leszünk (magyarul jöhetek a barátnője után). Viszont valahogy az én kedvemben is igyekszik járni, ha szomorú vagyok, akár éjjel is felhív telefonon beszélgetni, rendszeresen rám ír, valami azt súgja hogy bár nem én vagyok az 1. nő az életében valami hozzám is köti. Én nagyon szeretem őt, de nem akarok belegyalogolni a kapcsolatába. Úgy döntöttem hogy félreállok és ismerkedem. Sajnos még minden pasiban őt keresem és nagyon nehéz így elterelni a gondolotaokat. Mit tudnék tenni?
Felejtsd el! Ha jól értem a lépés felőled a szex lett volna, amit korainak tartottál. Ha tényleg érdekelted volna nem jön össze mással, te csak időtöltés vagy neki, meg egy pár szétrakható láb, ha nagyon nem jön össze semmi, és kicsit megerőlteti magát.
Tiltsd le, mert feleslegesen pazarlod rá az idődet.
Ez a pasas felejtős több ok miatt is!
Téged tesz felelőssé, mert nem nyomultál eléggé?! Neki kellett volna talán jobban nyomulni, ha szeretne Tőled valamit! Ő a férfi! Nem tette, mert annyira azért nem voltál értékes a számára. Ehelyett talomba tartott barátság címszóval, amiről tudjuk, hogy valójában nem létezik férfi nő között. A birtoka része vagy, hasznos kategóriában, de azért mégsem veled jár most sem. Így használ titeket, mint a huzat.
Én a helyedben most ezerrel hátralépnék! Erre a szövegre, hogy nem nyomultam, azt valszolnám, hogy mifelénk a nők jelezni szoktak, amire egy férfi vagy lép l, vagy nem. Ő nem lépett. Te pedig ezt tudomásul vetted. Ha nyomulós nőre vagyok, akkor rossz helyen kopogtat, te férfit keresel, nem olyat, aki lusta kezdeményezni is. (Nem lusta volt egyébként, csak nem kellettél eléggé!)
Szóval én mostantól jelezném, hogy nem vagyok pótlék, sem tartalék, aki bent áll a szekrényben, amikor kell. Neked is egy életed van, egy fiatalságod, és jogod van boldog lenned. Ehhez ő pedig nem alkalmas.
Ha nekem ilyet mond, barátkozni sem lenne kedvem vele..
Talonban tart, ez egyértelmű, érzelmileg szerintem eléggé ki is használ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!