Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben ti mit tennétek?
Figyelt kérdés
Elkezdtem chat-elni még februárban egy lánnyal. Egy fórumon első körben, aztán utána már Discord-on is. Barátok lettünk. Játszottunk együtt, filmet néztünk, beszélgettünk, stb. A hangjából nem tudtam megállapítani hány éves, nem is gondolkodtam rajta. Aztán egyre többet beszélgettünk, mindenről is, míg szóba került hogy találkozhatnánk IRL is. Meg is történt, nem is élünk messze egymástól. Ő 23-nak tippelt engem, 25 vagyok. Én őt kb. 19-nek gondoltam. Kiderült hogy 15. Hát nem kicsit lepődtem meg. A találkán is jól el voltunk, ettünk egyet, beszélgettünk, aztán hazamentünk. Ő szívesen túllépne velem a barátságon, tehát összejönne velem. Én viszont a korából fakadóan elbizonytalanodtam. Mi lenne a jó döntés? Ne erőltessem, mert nem illik ilyen korban ez a korkülönbség. Vagy mondjam azt, hogy a kor csak egy szám és ha amúgy tök jól el vagyunk egymással akkor ne is érdekeljen?
Még fiatalkorú, elvileg nem élhetne szexuális életet, viszont ivarérett...
Azért, hogy tiszta legyen a lelkiismereted, érdemes szólnod neki, hogy a biztonság kedvéért beszéljen a szüleivel!
Majd meglátod a reakcióját. Csak aztán nehogy valami kellemetlenség legyen később ebből a találkozásból...
2022. máj. 12. 20:22
3/13 anonim válasza:
Az kemény hogy 25 évesen nem esett le hogy egy 15 éves lánnyal beszélsz 😂 atya ég.
2022. máj. 12. 20:25
4/13 anonim válasza:
Ismerek párt aki 17-27 évesen jöttek össze, és nagyon bejött nekik. De a 15 év itt még nagyon fiatal.
2022. máj. 12. 20:35
5/13 anonim válasza:
Ha ő 25 lenne, te meg 35, úgy nem lenne probléma, de ilyen korban nagyon sok még ez a 10 év. Te nem érzed, hogy ő hozzád képest még gyerek?
2022. máj. 12. 20:43
6/13 anonim válasza:
Vihetned a cuccait a kozepiskolàig , ahol a csaj baràtai szólnának: ne már ,megjött a faterod 🤣
Amúgy vannak ilyenekre példák, én legutóbb kirohogtem egy havert a 17 éves ballagós nőjèvel
2022. máj. 12. 20:56
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
#5: Nem érzem.
Több hobbijában is (táv)segítettem neki. Művészi beállítottságú alapvetően, agyag edényeket készít, fából szobrokat farag. Van egy kis saját helye neki, egy garázs, amit a Melódiákos pénzéből bérel. Amiket készít azokat általában el is adja neten. Érdeklik a motorok, most vette meg nemrég az első kismotorját. Az elvont filmeket szereti, olyan összefüggéseket ért meg fél mondatokból, amik nem több megnézésből se esnének le. Igazából bármit írhatnék róla, biztos vagyok benne hogy mindenki többnek gondolná 15-nél. Hangjából sem tűnt fel, mélyebb a hangja mint a "kortársainak".
2022. máj. 12. 20:57
8/13 anonim válasza:
Mintha egy éve is lett volna egy ehhez nagyon hasonló kérdés , ott is a 20evesünk kis fiatal pattanásos éppen középiskolàs lányokat hajtott.
2022. máj. 12. 21:00
9/13 anonim válasza:
7: Melódiákban is csak 16 éves kortól lehet munkát vállalni...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!