Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ebben az esetben ti mit tennetek?
Kicsit hosszu lesz de aki elolvassa es valaszol is annak nagyon halas leszek :)
Most en 20 eves vagyok es kb mikor 13 lehettem volt egy pincer srac egy etteremben aki nagyon megtetszett es nagy nehezen megtalaltam facebookon es bejeloltem. Soha nem beszeltunk es nem is irtam ra mert kapcsolatban volt es az nekem mindig tabu volt. Nos ezek utan lett baratom stb es kitoroltem az ismeroseim kozul. Erre most 1 honapja betettek egy messenger csopiba ahol kepzeljetek el o is benne volt es ram irt. Elmeseltem neki mik voltak anno es egyutt nevettunk ezen mert mondjuk ez kicsit vicces de ettol fuggetlenul szerintem ez egy szerencses veletlen volt. Kb 1 honapja beszelgetunk meg telefonalgatunk es nagyon jol elvagyunk igy egyutt de amiert tanacsot szeretnek kerni az az hogy sajnos o Nemetorszagban el es van mar egy sajat etterme. Ebben a helyzetben ti mit tennetek? Gondolkodtam hogy kinezek hozza meg azt is mondta ha lesz szabadideje akkor o haza jonne meglatogatni es ugy erzem neki is vannak erzesei felem. Ugyanaz az erdeklodesi korunk, ugyanazokat szeretjuk stb. es tenyleg nagyon kedves velem. Azt mondta nagyon jo lenne ha en is Nemetben dolgoznek de sajnos se nemetul nem tudok csak angolul es soha nem is voltam oda az orszagert. Ti mit tanacsoltok ilyenkor? Nem vagyok szerelmes csak nagyon megfogott es szeretek beszelgetni vele mert olyankor az agyam kikapcsol :)
Koszonom szepen mindenkinek :)
#3 A baratommal mar vege 3 honapja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!