Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ilyen esetben mit tennetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen esetben mit tennetek?

Figyelt kérdés

van egy lány akinek az előélete m valami jó. Sokat volt egy éjszakàs kalandba. Sok fiuval volt..

Most viszont megváltozott már két év és mióta ismerem most össze akar jönni velem Nagyon rendes odaadó lány de mégis a múltja nagyon rossz Én nem tudom személy szerint elfogadni számomra lesz fáj hogy én hogy x vagyok a életében ki tudja hányadik fiú de kedvelem és jól kijövünk.

De mindig a multja nekem fáj.

Ti elfogadnátok vagy mit tennétek?

2019. aug. 25. 01:04
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

Lepontozhat a sok majom, de elmondom h mit tennék: Elmennék vele egy teljes körű STD+HIV+Hepatitis szűrésre.

Neked azt javaslom, h hagyd! Csak kínlódás lesz, mert ezt ideig-óráig ha el is nyomod(hallgatod), újra és újra eszedbe fog jutni, mert nem tudsz rajta túllenni.

F

2019. aug. 25. 01:35
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

Na, legalább biztos lehetsz benne, nem fog jégkockaként üzemelni az ágyban.

Barátkozós típus, inkább ilyen legyen, mint egy mufurc nő.

Vigyázz rá, és örülj, hogy téged elfogadott jóidőre.

2019. aug. 25. 03:23
 3/6 anonim ***** válasza:
79%
Megismerném, aztán döntenék. Maga az a dolog nem zavarna, hogy szeret szexelni és élvezte az életet. Azt mérlegelném, hogy mennyire tart még ebben az életszakaszban.
2019. aug. 25. 03:27
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire zavar a múltja,akkor inkább hagyd,mert ez mindig közétek fog állni és nem lesz belőle egy jó kapcsolat.
2019. aug. 25. 08:01
 5/6 anonim ***** válasza:
52%
Én elfogadnám, mert tudom, mi a különbség múlt meg jelen között. Te ezek szerint nem.
2019. aug. 25. 09:02
 6/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat.

Utolso en tudom mi a kulonbseg csak azert van kulonbseg hogy 50 fiuval volt vagy 10 el.

Mert az en oldalamrol gusztustalan amikor valaki allandoan valtogatja a parjat..

2019. aug. 25. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!