Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen esetben mit tennetek?
van egy lány akinek az előélete m valami jó. Sokat volt egy éjszakàs kalandba. Sok fiuval volt..
Most viszont megváltozott már két év és mióta ismerem most össze akar jönni velem Nagyon rendes odaadó lány de mégis a múltja nagyon rossz Én nem tudom személy szerint elfogadni számomra lesz fáj hogy én hogy x vagyok a életében ki tudja hányadik fiú de kedvelem és jól kijövünk.
De mindig a multja nekem fáj.
Ti elfogadnátok vagy mit tennétek?
Lepontozhat a sok majom, de elmondom h mit tennék: Elmennék vele egy teljes körű STD+HIV+Hepatitis szűrésre.
Neked azt javaslom, h hagyd! Csak kínlódás lesz, mert ezt ideig-óráig ha el is nyomod(hallgatod), újra és újra eszedbe fog jutni, mert nem tudsz rajta túllenni.
F
Na, legalább biztos lehetsz benne, nem fog jégkockaként üzemelni az ágyban.
Barátkozós típus, inkább ilyen legyen, mint egy mufurc nő.
Vigyázz rá, és örülj, hogy téged elfogadott jóidőre.
Koszonom a valaszokat.
Utolso en tudom mi a kulonbseg csak azert van kulonbseg hogy 50 fiuval volt vagy 10 el.
Mert az en oldalamrol gusztustalan amikor valaki allandoan valtogatja a parjat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!