Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet ennyire szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet ennyire szeretni valakit?

Figyelt kérdés
A barátnőm 25 éves, 3 éve szeretője egy férfinak aki azthiszem 10-en pár éve van együtt a nőjével és tudjátok megy a szokásos, ígéreti, hogy ekkor meg akkor elhagyja, őt szereti stb.,de soha nem történt semmi, nem vállalta fel mégis a barátnőm hűséges hozzá, szereti, bármit megtenne érte. Még ígyis, hogy egyszer abortuszon kellett atesnie miatta, ez még egy éve volt és most a rendes párjával vár gyereket a férfi, és még ezt is megbocsátaná neki. (a nője tudja, hogy évek óta csalják mégis vele maradt és így vállalnak gyereket ami szintén szégyen szerintem) Nem tudom egyszerűen, hogy már mit tanácsolhatnék neki mert nagyon rossz nézni hogy így szenved és nem tud kilépni a kapcsolatból mert a férfi meg zaklatja ha ellentmondanak neki. Nem is értem tényleg hogy egy értelmes lány hogy tud ennyire ragaszkodni a mérgező, rossz kapcsolathoz, mikor ezerszer jobbat kaphatna ha nyitna más felé. Szerintetek ez egy ördögi kör fog már maradni és ne is szóljak bele?
2022. máj. 11. 17:02
 1/9 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
69%
Rosszul írtad az ostoba szót :D
2022. máj. 11. 17:03
 2/9 anonim ***** válasza:
58%

Az érzelmek a titok nyitja. Az sokszor nem racionális.

Te vagy a kedvenc női kommentelőm az oldalon, örülök, ha látlak itt.

2022. máj. 11. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

Nem biztos hogy ezerszer jobbat kaphatna

Irto kevés a normális férfi pláne akivel kémia is van ez mellett és még viszonoz és hű is.

Rengeteg nő azért van rossz kapcsolatban mert nincs hova lépni egyszeruen.

Millio paraszt tróger igénytelen sültbarom van, és 1% aki kompetens lenne valamire aki meg lehet épp más után fut.

2022. máj. 11. 17:29
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen, van benne igazság de ha nem is ezerszer, ennél akkor is jobbat érdemelne
2022. máj. 11. 17:34
 5/9 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
97%

Hát nem tudom, nekem azért az egyeüdllét még midnig jobb, mint így vagy úgy megalázva lenni :D

De mindenki annyit ér, amennyire becsüli magát. De az ürítőlyuknál kevesebb szánalmasabb dolog létezik...

2022. máj. 11. 17:35
 6/9 anonim ***** válasza:
82%

Csak nem Don Rómeoval, a hős balek ... Íze megmentővel van dolgunk ?

Figyi én mindenkinek azt mondom , ha nem lehetsz megmentő , ne legyél àldozat.

Az egy dolog hogy ő vesztegeti az idejét, de nem vetted èszre, hogy te is a sajátod?

2022. máj. 11. 17:38
 7/9 anonim ***** válasza:
58%
Ilyen az amikor a nő rendesen meg van b….va. Onnanról megszűnik a racionalitás. Mennyi ilyen van,kár is rugózni ezen.Ha a barinődnek ez kell akkor ez kell,nem kell sajnálni,ő maga választotta ezt az utat.
2022. máj. 11. 17:45
 8/9 anonim ***** válasza:
82%

Nincs erre megoldás. Te hiába mondasz neki bármit.

Saját magának kell belátnia és lépnie.

Ilyen az ember sajnos... csak a saját hibájából tanul, pedig a máséból kellene.

2022. máj. 11. 17:46
 9/9 anonim ***** válasza:
41%
Aki hülye haljon meg!
2022. máj. 11. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!