Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Vajon újra tudnánk szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon újra tudnánk szeretni egymást?

Figyelt kérdés

Még a tini éveim elején nagyon szerelmes voltam egy srácba, de sok tényező nem tette lehetővé hogy összejöjjünk (elutazás, én még kiforratlan személyiség voltam)

Nem váltunk el jóban, nekem és neki is volt párkapcsolata(i)- az én részemről sok harag

Én őt soha nem felejtettem el. Pár hónapja volt egy szakításom, és kis idő elteltével felkerestem a fenn említett személyt. Habár távolságtartóan, de beszélgetünk, érdeklődünk. Nyilván nem merem beleélni magam semmibe, de az szerelem volt az én részemről, és rendre újragondoltam azt a kevés időt amit együtt töltöttünk.Nem tudom lehetséges e az újrakapcsolódás...végre megmutathatom ki is vagyok valójában , amit régen nem sikerült

3,5 év telt el a történtek óta, és kicsit furcsa hogy úgy beszélgetünk meg érdeklődünk mint két jó ismerős

Szerintetek mit tegyek? Beszélgessünk spontán és majd kiderül?

2022. ápr. 3. 08:04
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Kicsi rá az esély, de nem lehetetlen. Beszélgetni mindenképp érdemes, aztán majd kiderül mi lesz.
2022. ápr. 3. 08:35
 2/8 anonim ***** válasza:
84%

Óvatosan mutasd ki a vonzalmadat, várd meg, amíg kiforrja magát a dolog. Beszélgessetek sokat.

Még fiatal vagy, ezért tűnik 3,5 év hosszú időnek.

2022. ápr. 3. 10:34
 3/8 Senior Séf ***** válasza:
50%
Ezeréves bölcselet; Melegítve csak a káposzta jó.
2022. ápr. 4. 17:51
 4/8 anonim ***** válasza:

Utolsó,ez nem feltétlen igaz.

Tudok olyan párokat akik tiniként jártak,azután szakítottak,majd összehozta őket a sors megint.

2022. ápr. 4. 18:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Eleve leírtam hogy NEM voltunk együtt. Mégcsak le se feküdtünk, egy hónap randi időszak szerűségünk volt
2022. ápr. 5. 00:09
 6/8 anonim ***** válasza:
Az is hozzátartozik.
2022. ápr. 5. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Akkor hogy érted, hogy újra szeretni egymást?
2022. ápr. 6. 11:11
 8/8 A kérdező kommentje:

Végülis igen: nem szeretett, de vonzódott hozzám, csak lelépett külföldre. Én meg szerelmes voltam belé

Egy hónapig úgy voltunk mintha együtt lennénk

Amúgy beszélgetünk azóta is, meglepő a nyitottság

2022. ápr. 13. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!