Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem elég rossz emberbe szerettem bele.... Félnek kellene tőle ?
Nem tudom annyira hol kezdjem.... Oda jött hozzám amikor vártam a buszt kérdezte hova megyek haza akart vinni kocsova le koptattam többször is.... De aztán meg talált Facebookon és én vissza jelöltem beszélgetni kezdtünk ki derült egy vátosban élünk 15 perc sétára..... Találkozgatzumk... cuki volt és végtelenül türelmes.... Többször is ott aludtam nála.... Pár hete hete nagyon bele szerettem kb 8 hónapja ismerkedünk de a tegnapi éjszaka olyanokat mesélt el magától hogy a hajam is égnek állt.... Több kurvát is futattott.... Meg mondta több barátnője is volt... El mondta miket csinált a lányokkal.... Pl az egyiknek kezét lábát össz bilincselték és egy vastag kutya láncot rakott a nyakába és ki kötötte meg verte.... Azt mondta az egyiket úgy meg verte.komába került..... Mondta hogy mellette a nő ha nem azt csinálja amit ő akar akkor nagyon ideges... És el mondta hogy ezekért ült is pár évet..... Nem nagyon hittem neki elösször azt hittem ilyezget és ki nevettem..... Mire fel hívta azt a lányt akit a.fához kötözött meg utánna még az egyik prostiját is fel hívta ... Kicsit még ilyesztett ezzel végül is..... Tényleg megszerettem őt 😓
És a legdurvább hogy miután ezeket el mondta és fél hívta a 2 nőt meg kérdezte tőlem hogy félek e tőle.... Mondtam neki hogy "miért félnek kéne apa" annyit mondott rá csak hogy "azt te tudod anya nem érzem azt amit te"
Szeretem még minden de ez azért durva....félnek kellene tőle ? Vagy mi ?
Nem. Ez szerintem egy igazi Disney hercegnős szerelmi történet lesz
Idióta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!