Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Nekem szánta az üzenetet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem szánta az üzenetet, vagy valóban eltévesztette, és nem nekem akarta küldeni?

Figyelt kérdés

2017 óta vagyok fenn Facebookon, és eddig senki nem küldött nekem az ismerőseim közül "véletlenül" egy olyan üzenetet, amit nem nekem szánt.

Egy férfi ismerősömmel egy közös projekt kapcsán bensőségesebbé vált a kapcsolatunk, és a munkaprojekt lezárulása után is tartottuk a kapcsolatot, heti szinten csetelünk, nem naponta. (Már más-más munkahelyen.)

Nekem vannak érzéseim iránta, de erről nem beszéltem neki.

Múltkor több üzenetet küldött nekem Fb-messengeren, az üzenetek között 3-4 perces időintervallummal.

Épp nem voltam online, mire felmentem, törölt négy üzenetet, és azt írta, eltévesztette, nem nekem akarta küldeni.

Lehet. De az is lehet, h. írt valami fontosat, és meggondolta magát.

Elég nehéz összekeverni mással, mert nem magyar néven vagyok fenn, hanem japán írásjelekkel írtam ki a nevem (épp japánt tanulok).

Szóval így összekeverni... fura.

2022. máj. 8. 21:21
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
95%
Segíteni akartam a válasszal a kérdésedre…de persze mindenkinek joga hülyék lenni:)
2022. máj. 8. 23:27
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

Fu, itt csak az a válasz letezik h biztos épp szerelmet vallot és azt törölte ki? 🤣🤣

Tiszta dedó vagy kérdező. Elárulom simán lehet tényleg másnak írni, ismerős konkrétan egy meglepi ajándékot leplezett le mert agyköd miatt annak válaszolt, akinek szánta volna az ismerős helyett…

Szerintem meditálj még rajta úgy 2 hétig, meg igazad le a többit itt aki írja hogy nem vagy normális… istenem 😅

2022. máj. 8. 23:46
 13/15 anonim ***** válasza:
89%
Pedig könnyen lehet, hogy mellé ment. Megvolt neki nyitva esetleg több is, és nem jó ablakba gépelt. Velem is fordult már elő ilyen, és elég kínos volt.
2022. máj. 9. 00:29
 14/15 anonim ***** válasza:
89%
Ha a szerelem elején ilyen gondolatok vannak, akkor itt később komoly szenvedés és kínzás néz ki. Ha a pasid olvassa remélem leszokik rólad.
2022. máj. 9. 06:27
 15/15 anonim ***** válasza:
Annyira nem lehetett fontos, ha törölte...
2022. máj. 9. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!