Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Játsszik velem,vagy valóban megkedvelt a srác,és én miért ragaszkodok hozzá ennyire?21/L
Egy 3 éves kapcsolat után teljesen a padlón voltam.Ugy döntöttem,teljesen új életet kezdek.Dolgozok,szakmát tanulok mellette,és a suliban ismertem meg egy srácot.Eleinte unszimpatikusnak tűnt.Be nem állt a szája.Bele mászott konkrétan az auramba.En meg ugye nem a legszebb napjaimat éltem meg akkor.Probald kozeledni.
Aztán történt egy pont,amikor csak úgy random belementem a programokba,amit kitalált.Renegeteget nevettünk együtt,beszélgettünk mélyebb témákról,volt hogy alig akartunk elválni a másiktól.
Kezdtem megkedvelni.
Aztán kiderült,hogy elutazik máshová dolgozni.Mostanaban van,hogy csak havonta egyszer látom.Allandoan irkalunk.Legtiobb egy hónapja jött fel.
Megcsókolt.
Oké,kicsit ittunk mindketten,de akkor is.
Később ezt én megbántam mert úgy vagyok vele hogy nem akarok belebonyolódni ebbe az egészben,nehogy seruljek
Aztán írtam neki megbántam
Csak annyit írt,hogy O kedvel engem,de nem úgy
Azóta gyakran tesz kis megjegyzéseket vissza terve a csokra
Úgy voltam vele utána nem foglalkozok vele
De csak írt
Állandóan
Ha itt volt mindig hívott ide ,oda,utána marasztalta
Sokan kedvelik őt,sok barátja van,és azt mondja mindig hogy ő mindenkit szeret.nekem is többször írta már,de hát ez akkora baromság.Ilyett nekem minek ír :D mindenkit szeret..
Tesz utalásokat,megjegyzéseket.
Hogy ő gondol rám,hogy ő ad pénzt ha kell.Hogy el visz ide vagy oda,konkrétan teljesen megnyíltak neki.a lelkem egy darabja nála van,és állandóan azt nézem mikor ír,ha ír ,egyből válaszolok,hol ott tudom,hogy nem jó ötlet.De ha nem írok azt hiszi megsertodtem.Meg ha nem akarok tőle semmit,mi a probléma?
Van,hogy reggelig beszélünk.
Van egy legjobb barátnője azzal raknfel képeket,meg ír néha róla
Nem tudom minek
Engem ez rohadtul zavar
Múltkor mondta menjek el velük valamerre
Nemet mondtam
Egyik nap hajnalba hívott fel
Van ,hogy egy regényt ír,ha szar kedvem van ,és próbálja feldobni
De néha olyanokat mond,amivel csak rá tesz a lapáttal q dolgokra.
Néha idegesít,egyszerűen felrobbanol tőle
De van,hogy annyira értjük egymást,olyan jól elvagyunk.Beszeltuk,hogy ő sem akar amúgy kapcsolatot én is mondtam nincs értelme
De valamit meg is elkezdtem iránta érezni,talán?vagy csak a magány miatt érzem ezt?
O vajon mi az istent akar?egyszerűen nem értem.
2!Igen,arról volt szó,hogy rossz tapasztalati voltak.Mondjuk csak burkoltan inkább annyit mondott ,hogy eddig mindig rossz embernek adta az "ajándékait"
De nálam ugyanez.
Rengeteg mindent megoszt velem.Marmint inkább azt,hogy éppen mit csinál,kivel van,mi az érdeklődési köre stb.
De igen,ugy nagyon a személyes terebe nem enged,én pedig sajnos beengedtem amit banok.
Biztos hogy kedvel.Parszor tett megjegyzést a csokra
Hogy ha következőleg lesz ilyen..stb.
Szóval nem tudom.Bizonytalan az egész.
#2 vagyok.
Mondanám, hogy beszélj neki nyíltan a vele kapcsolatos érzéseidről (akár csak, hogy kedveled, fontos neked, stb.), mert ez a legtöbb pasinak segíteni szokott, hogy valakiben megbízzanak, megnyíljanak. Csak biztos nehéz lehet így, hogy közben ennyire bizonytalan az egész. Tisztáznod kellene magadban az érzéseidet felé, és ennek fényében eldönteni, hogy türelmes leszel vele (szerintem legyél) vagy inkább elengeded. Benne van a pakliban, hogy ha ő közben meg is gondolta magát, adna egy esélyt a kapcsolatotoknak, azért nem közeledik jobban, mert úgy tudja, te sem akarsz kapcsolatot. Futottam már bele hasonlóba. Előző válaszomból kimaradt, hogy nekem azért az furcsa, mert ha "nem úgy" kedvelünk valakit, nem smároljuk le, és főleg nem térünk rá vissza, legalábbis az én világomban. Volt egy haverom, barátság extrákkal jellegű (nem éreztünk egymás felé semmit, össze sem jöttünk volna), elvoltunk, elég sok személyes dolgot megosztottunk, de az olyan eseteket, amikor nem baráti dolgok voltak, kb. meg sem történként kezeltük beszélgetéseink során. Különben mire gondolsz, amivel rátesz egy lapáttal a rossz dolgokra? Azok veletek kapcsolatosak, vagy ennyire másképp lát dolgokat? Amúgy nyugodtan írj privátban, ha gondolod. 23 éves vagyok. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!