Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fèrfiak bennetek valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèrfiak bennetek valóban zavar tartós kapcsolatnál, ha egy nőnek több kapcsolata volt?

Figyelt kérdés
Olyan nőre gondolok pontosan, aki normális èletet èl. Pontosabban jár dolgozni, ad magára, a viseljèse pedig nagyon elfogadható(kedves,segítőkèsz stb), de volt több párkapcsolati próbálkozása, ès azt is felvállalta, akivel 2-4 hónapig volt együtt. Sokak szerint nem tanácsos minden fèrfit felvállalni. Ezt viszont nem tartom egyenes viselkedèsnek. Nekem van párkapcsolatom 3 ève, ès 2x volt èlettársam, ès mind a kettőből lett gyermek. A kettő között volt nèhány rövid kapcsim, meg tizenèves koromban több, amit felvállaltam. Szemèlyszerint engem ez nem befolyásolt, függetlenül attól, amilyen tanácsot kaptam. Azèrt vannak olyan fèrfiak akik szeretnek ezzel foglalkozni.

2022. ápr. 23. 11:50
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Hát megismerem és eldöntöm, ennyi, nem is mindenki köti a másik orrára, hogy hány emberrel, meg hogy volt.

Persze nyilván jobb a kevesebb, egy nemibetegséget senki nem akar beszopni, persze benne van, hogy olyantól kapsz majd el valamit aki csak egyel volt, meg ugye benne van az is, hogy egy ilyen ember tapasztaltabb lehet stb, sok pasinál a méretbeli kérdés stb.

2022. ápr. 23. 11:59
 2/18 anonim ***** válasza:
54%
Engem nem zavarna.
2022. ápr. 23. 12:03
 3/18 anonim ***** válasza:
86%

"volt több párkapcsolati próbálkozása, ès azt is felvállalta, akivel 2-4 hónapig volt együtt."

Itt a lényeg. Benne van, hogy Te kapcsolatot próbáltál kialakítani ezekből, az hogy nem jött össze előfordul sajnos, ez ilyen. Ezzel szerintem semmi probléma nincs.

2022. ápr. 23. 12:12
 4/18 A kérdező kommentje:
Főleg, hogy nem mindenkivel volt szex, ès sok esetben óvszerpárti is vagyok. Amikor èn voltam tizenèves, akkor nem volt annyira általános, hogy minden kapcsolati próbálkozásnál szexel a nő. Akinek csak a kezèt fogtam, azt is kaocsolatnak hívták, ès hapsizásnak.
2022. ápr. 23. 12:38
 5/18 anonim ***** válasza:
28%

4. Jézus, mi meg felnőttképzésen már pasi létünkre is ölkezünk ><

Jó lehet kicsit bu*is egy pasival kézen fogva átmenni a fél épületen, csajjal meg már egyből kombinál mindenki mindent xD

2022. ápr. 23. 12:42
 6/18 anonim ***** válasza:
Főleg amikor dugás volt csak és letagadja a lány...
2022. ápr. 23. 13:15
 7/18 anonim ***** válasza:
74%

Azért azt ne nevezzük már kapcsolatnak, hogy osztálykiránduláson belenyúltam az osztálytársnőm bugyijába, ő meg a gatyámban polírozott. Meg a padtársnőmmel párszor kézenfogva sétáltunk a folyóparton. Ez azért vicc.

Még az1-2 hónapos járást sem nevezném kapcsolatnak, főleg, hogy szex sem volt.

Nálam csak az ismerkedés eltart 2 hónapig, mivel dolgozom és nem érek rá minden nap randizgatni. Onnantól már kapcsolat amikor lefekszünk, és felvállaljuk.

Hogy baj-e, ha sok kapcsolata volt egy nőnek? Hát , nem tudom. Vidéken óvatosabbak a nők, mert nem marad titokban még egy szexkapcsolat sem. Városban nincs ilyen nehézség, nem verik nagy dobra a csajok, ha hétvégén magukra húznak valakit egy buli után.

Engem férfiként eléggé zavarna, ha tudnám, hogy olyan nő mellett akarok megállapodni, aki sokat alkalmizott. Nincs rá garancia, hogy egy rossz időszakban nem fog titokban mellettem is alkalmizni.

2022. ápr. 23. 13:21
 8/18 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, de ha te csináltad ugyanezt az nem lenne gond. Egyèbkènt senki nem köteles beszámolni a kapcsolatairól az új párjának.
2022. ápr. 23. 13:30
 9/18 anonim ***** válasza:
Bár ezt se feltétlen értem én mondjuk, ez a nem mondom el mivolt, tökéletes alapot ad a bizalomnak.
2022. ápr. 23. 13:36
 10/18 anonim ***** válasza:

8: 7.vagyok.

Mivel nem szoktam alkalmizni, ezért lenne gond.

A nagyobb városokban több hétvégi program van, egyszerűen több a lehetőség. Egy városi lány tuti, hogy nem vállalja be komoly kapcsolatban, hogy valójában hányszor húzták meg. Pörgősebb lányok tízesével számolhatnának, de vannak jócskán "századosok" is.

2022. ápr. 23. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!