Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Fèrfiak bennetek valóban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fèrfiak bennetek valóban zavar tartós kapcsolatnál, ha egy nőnek több kapcsolata volt?

Figyelt kérdés
Olyan nőre gondolok pontosan, aki normális èletet èl. Pontosabban jár dolgozni, ad magára, a viseljèse pedig nagyon elfogadható(kedves,segítőkèsz stb), de volt több párkapcsolati próbálkozása, ès azt is felvállalta, akivel 2-4 hónapig volt együtt. Sokak szerint nem tanácsos minden fèrfit felvállalni. Ezt viszont nem tartom egyenes viselkedèsnek. Nekem van párkapcsolatom 3 ève, ès 2x volt èlettársam, ès mind a kettőből lett gyermek. A kettő között volt nèhány rövid kapcsim, meg tizenèves koromban több, amit felvállaltam. Szemèlyszerint engem ez nem befolyásolt, függetlenül attól, amilyen tanácsot kaptam. Azèrt vannak olyan fèrfiak akik szeretnek ezzel foglalkozni.

2022. ápr. 23. 11:50
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Vannak dolgok, amit illő elmesèlni a kapcsolat elejèn, de az ember nem tartozik senkinek elszámolással minden rèszlettel az èletèből. A korábbi alkalmi kapcsolatokhoz nem sok köze van az új partnernak. Főleg, ha már èvekkel ezelőtt törtèntek 5-10 ève.
2022. ápr. 23. 14:01
 12/18 anonim ***** válasza:
26%
Aki engem mint férfit letagad , annak nullásra nyírnám a haját. 🤣
2022. ápr. 23. 14:03
 13/18 anonim ***** válasza:
83%

Én nő vagyok és minden kapcsolatomat fel is vállaltam a párom előtt. ( 12 éve vagyunk együtt). Őt érdekelte minden ami velem kapcsolatos, ezért mindet megbeszéltük. Egyáltalán nem zavarja egyik régi kapcsolat sem.

Volt 1-2 hónapos kapcsolat, 4 hónapos kapcsolat, 1 éves kapcsolat ami eljegyzésig jutott, és azt is tudja hogy az exem megcsalása és bántalmazása miatt léptem ki belőle, és volt egy 1 éjszakás kaland is. Én amit átéltem azt fel is vállaltam előtte, de azért pl nem szültem ide is- oda is gyereket, nem stílusom.

A férjemet abszolut nem zavarja, tudta, hogy egy 24 éves nőnek van múltja, mikor összejöttünk.

2022. ápr. 28. 18:45
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"egy 24 éves nőnek van múltja"

Ilyenkor világi lúzernek érzem magam a kőkemény egy kapcsolatommal (és egyben partneremmel) ugyanennyi idősen.

2022. máj. 2. 04:20
 15/18 anonim ***** válasza:

Lúzer semmiképp nem vagy, inkább jó emberismerő és szerencsés. Ezek szerint jól egymásra találtatok.

2022. máj. 2. 09:08
 16/18 anonim ***** válasza:
Hát én beérem annyi információval kapcsolatban, hogy szűz e vagy sem, persze örülök több infónak is, de mondjuk egy szűz csajjal nem árt óvatosabbnak lenni.
2022. máj. 2. 11:53
 17/18 anonim ***** válasza:
14. Sok férfitársam díjazza azt, ha nem arról vagy híres, hogy bárki meg..., persze van sok férfitársam aki örül az olyan lányoknak mert csak... akarnak, én mondjuk ilyen mix verziót keresem, ha már kapcsolat van legyen... előtte ismerkedünk, tehát ha már ott tartunk, hogy legyen kapcsolat akkor legyen az is ><
2022. máj. 2. 11:56
 18/18 anonim ***** válasza:

Eredeti kérdésre: aligha általánosítható.

Vannak lányok, akik már ránézésre elég egészséges ragadozók ahhoz, hogy aligha legyenek érzelmi problémáik. Ők ha azt mondják az előzőre, vége van, akkor annak vége van. Meg vannak a hervatag csajok, akiknél évek múlva felbukkan egy ex, és kibuknak tőle. Mert nem képesek tényleg lezárni semmit se.

Az első esetet be lehet vállalni akkor is, ha a fél város meghúzta. A másodiknál ha csak 2-3x kidobták, őt már hagyd kidobva. Alkalmi szórakozásokhoz még jó lesz, bármi többhöz már nem.

2022. aug. 24. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!