Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fèrfiak bennetek valóban zavar tartós kapcsolatnál, ha egy nőnek több kapcsolata volt?
Én nő vagyok és minden kapcsolatomat fel is vállaltam a párom előtt. ( 12 éve vagyunk együtt). Őt érdekelte minden ami velem kapcsolatos, ezért mindet megbeszéltük. Egyáltalán nem zavarja egyik régi kapcsolat sem.
Volt 1-2 hónapos kapcsolat, 4 hónapos kapcsolat, 1 éves kapcsolat ami eljegyzésig jutott, és azt is tudja hogy az exem megcsalása és bántalmazása miatt léptem ki belőle, és volt egy 1 éjszakás kaland is. Én amit átéltem azt fel is vállaltam előtte, de azért pl nem szültem ide is- oda is gyereket, nem stílusom.
A férjemet abszolut nem zavarja, tudta, hogy egy 24 éves nőnek van múltja, mikor összejöttünk.
"egy 24 éves nőnek van múltja"
Ilyenkor világi lúzernek érzem magam a kőkemény egy kapcsolatommal (és egyben partneremmel) ugyanennyi idősen.
Lúzer semmiképp nem vagy, inkább jó emberismerő és szerencsés. Ezek szerint jól egymásra találtatok.
Eredeti kérdésre: aligha általánosítható.
Vannak lányok, akik már ránézésre elég egészséges ragadozók ahhoz, hogy aligha legyenek érzelmi problémáik. Ők ha azt mondják az előzőre, vége van, akkor annak vége van. Meg vannak a hervatag csajok, akiknél évek múlva felbukkan egy ex, és kibuknak tőle. Mert nem képesek tényleg lezárni semmit se.
Az első esetet be lehet vállalni akkor is, ha a fél város meghúzta. A másodiknál ha csak 2-3x kidobták, őt már hagyd kidobva. Alkalmi szórakozásokhoz még jó lesz, bármi többhöz már nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!