Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Falun felnőtt nők! Ha valóban létezik olyan, hogy "A falu bikája?", akkor milyen hatással volt rátok?
Hallottam arról, hogy azt a srácot, akivel mindenki (vagy legalábbis sokan) akar járni egy faluban, úgy hívják, hogy A falu bikája.
Egyébként mi történik akkor, ha betéved egy városi srác a településre, és népszerűbb lesz mint a falu bikája, az amolyan megalázás?
Hogy megy ez falun?
Egyrészt nevetséges a feltételezés, hogy szerinted minden falulakó nő egy férfira csorgatná a nyálát. Még az is, hogy sokan.
Tudom, hogy pestiként azt hiszed, hogy minden vidéki hülye és naív, de kicsit legalább vegyél vissza. Persze, megesik, hogy valakik nagyon megtermetten férfiasak a falukban, mert ha otthon vagy földművelésben be kell segíteni, akkor az izom meghálálja külsőleg. DE! aki lány nagyvárosba vágyott, az valszeg olyan társat is keresett tudatosan. A falu bikájának meg ha volt barátnője, nem vágytak rá több százan. Néhányan persze irigyek, próbálják szabotálni, de ez csak pár (értsd, max 3) riherongy.
Szóval hagy már, hogy falun ki a chad.
A városi srácot pedig kicikizik. Hidd el, tudok megannyi gúnyszavat rájuk, annak ellenére, hogy én is amint tudtam, feljöttem Pestre és soha nem kellett használjam. De persze, ha valamelyik fruska könnyen fel akar kapaszkodni, akkor rádmászik. De ott ne szerelmet várj.
6000 fős kisvárosban élek. A falu bikája inkább a falu csimpánza. Ahogy fentebb írják, néhány riherongyot tud felszedni, csak nagyon nagy a szájuk meg az arcuk.
A városi férfiakkal való kapcsolatuk attól függ, hogy milyen az a városi gyerek. Ha nyomi vagy, simán összever és/vagy lehúz.
Nem vagyok incel.
Ennek a kérdésnek egyébként sincs köze az incelekhez.
A falu bikájáról viszont hallottam. Gondoltam, megkérdezem mi ez.
Nálunk azt a kangörcsös nyomit jelenti, aki mindenkit meg akar dugni, és azt hiszi, hogy ő isten ajándéka a nőknek. Ha fogatlan kocsmatöltelék, akkor is.
Rendszerint ugyanazt a három nőt adják körbe a környező falvak bikái: egy alkesz negyvenest, aki egy üveg pálinkáért vagy egy csík cigiért bárkit, bármikor.
Egy lepukkant kis cigánylányt, akit egy 60 körüli papihoz költözött az árvaházból, aki minden életkezdési pénzét felélte, és csinált neki két gyereket. Természetesen mindenáron kell mellé egy "férfi", akihez oda tud költözni, de a kapcsolat xar, ezért állandóan keresi a következőt.
Meg valami csöves, félbolond nőt, akinek a beszédét se érteni.
Vagy ahogy mi mondjuk: a falu bikája, bőgni tud, de baxni nem.
Az én szememben az is szánalmas, aki szerint dicsőség egy ilyet lenyomni bármiben.
Amúgy te melyik századból/kontinensről keveredtél ide? Merthogy ma Magyarországon a vidékiek = városba ingázó, de nem városban lakó városiakat jelenti. Kábé.
(Létezik még ilyen, voltam ilyen helyen, de az egy, Fábry szavával élve még a miénknél is "kevésbé szerencsés történelmi fejlődésűbb" országban volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!