Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha eddig a vékony nők voltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eddig a vékony nők voltak az eseteid, de valaki külsőre sokat változna érted, akkor mi lenne az a pont, hogy vissza tudnád utasítani?

Figyelt kérdés
Van egy szép, telt nő. Szerelmes lesz valakibe, érte sokat változik. Aki iránt érzelmeket táplál, annak is tetszik a változás, kedveli a személyiségét, amit lát. Ti ilyen esetben, tudtok nemet mondani a kezdeményezésre, mikor?
2022. máj. 5. 19:47
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert lefogysz nem leszel az esete az illetőnek. Ha tudja, hogy érte tetted, az eleve ellenszenvessé tesz.

Sose fogy más miatt, mert tuti visszahízol!

2022. máj. 5. 20:56
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Külsőre megy a fickó, a nő pedig meg akar felelni az elvárásainak. Halálra van ítélve, mert a külsőségek dominálnak. Ha lenne valami testi bajod vagy visszahíznál, keresne valaki mást. Az ilyenre nem lehet alapozni.
2022. máj. 5. 23:17
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha összejön is veled, rettegni fogsz, hogy nehogy visszahízz. És ezért úgy fogod érezni, nem fogadná el azt, aki igazából vagy. És majd hibáztatod, ha nem vagy nem annyira. És az első drámánál visszahíznál. Ez megfelelési kényszer, aminek az alapja egy irreális elvárás felé, amit nem us tud, miszerint hogy cserébe szeressen. Te mit szólnál, ha nem tetszik egy férfi, de kigyúrja magát. Tuti csak ezért beleszeretnél, ha egyébkéntnem klappoltok? És ha fél év és elkényelmesedik bármiért majd kiszeretsz belőle vagy ostorral ott állsz felette?

Magadért fogyj le, érezd magad jól a bőrödben. Kell persze a kirakat a társkereséshez is, de ne birtokolni akarj, próbáld lazábbra venni és először önmagad szeretni. Ez a jutalom, ha magadat értékeled és elfogadod. Az a reménybeli társ meg majd eldönti a szabad akaratából, ő is értékel-e.

2022. máj. 6. 06:07
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez fura. Fogysz a kedvéért, meg még te akarsz kezdeményezni is? És a pasi?

Mit tesz érted?

Hagyd a pba ezt az egészet, ha kellesz neki, mindenhogyan fogsz kelleni, még akkor is ha vékonyabb női voltak eddig. Érezd jól magad úgy ahogy vagy, senkiért ne változzál külsőleg. A magadiztosságod és kiegyensúlyozottságod fog vonzó lenni.

Megjegyzem ha valakinek nagyon nem jön be a telt alkat, hiába fogy, akkor is lehet látni hogy genetikailag husibb alkat, és maga az alkat nem jön be az emvereknek.

2022. máj. 6. 06:49
 15/17 anonim ***** válasza:

Nagyon megtisztelő, de erre mit mondjak? Attól még nekem ő nem tetszik. Pusztán a szándék mert tetszeni akar nekem kevés. Változtasson ő maga úgy ahogy szeretne, aztán majd lesz valahogy. Nehogy már ez alapján "mesterséges" módon akarjunk egymásnak tetszeni, megfelelni, párkapcsolatot kialakítani. Nekem egyébként belső és külső egyaránt fontos. Kompenzálhatja egyik a másikat, van egy tűrőképesség is, de ha nagyon elrugaszkodik, fixen nem fogok összejönni vele. Ha kapcsolatban vagyunk az más, de ha hosszútávon nagyon megváltozik, nekem nem tetsző módon, el tudom képzelni, hogy kihatással lenne a kapcsolatunkra, de ilyen még nem történt velem. Nem megszállott módon, de én is próbálok figyelni magamra. Ha épp van egy csaj, aki nekem tetszik, nem fogok miatta lényegesen változtatni olyan módon, ami nekem nem lenne megfelelő. Ha változtatnék akkor meg tudtára nem adnám, hogy miatta. Hogy kinek mi a szép és fontos, az pedig igencsak változó.

Van nekem is olyan lány ismerősöm, akinek szemmel láthatóan tetszek, de próbálom mindig a távolságot is tartani, nehogy félre értsen bármit. Lehet kedves, aranyos, okos, de nagyon messze áll az ízlésemtől. Nekem így elképzelhetetlen a dolog. De hívta már más randira, áldásom rá, ő is és én is jobban járok a véleményem szerint, ha olyannal jön össze akivel alapból kölcsönösen tetszenek egymásnak, minthogy arra alapoznánk, hogy talán a jövőben változtatna, vagy most épp azon van...

Akkor lesz a nagy pofára esés, ha valaki miatt változtatol és mind hiába. Magad, saját esztétikád, ízlésed, elképzelésed és egészséged miatt tedd, ha teszed, legalábbis szerintem.

2022. máj. 7. 12:06
 16/17 anonim ***** válasza:

Te figyelj! Szereted azt a lányt? Hidd el, ha szereted és boldog, mindent meg fog tenni, hogy a kedvedben járjon. Ne ez legyen a mérvadó.

Szerintem bánni fogod, ha hagyod elmenni.

2022. máj. 7. 16:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem ez a szitu kicsit ködös. Honnan tudja a pasas, hogy szerelmes belé a nő, ill. hogy konkrétan miatta fogy? Elmondta neki? Ha igen... hát, nem kellett volna. A pasas vagy el lesz magától szállva emiatt, és azt gondolja, bármit megtehet a nővel, mert még erre is hajlandó érte, vagy úgy érzi, hogy a nő ezzel manipulálja, hogy "nézd meg, még fogyok is érted, becsüljél meg", vagy egyszerűen őrült megszállottnak tartja.

Amúgy meg attól függ az, hogy igent vagy nemet mond a kezdeményezésre, hogy a külső volt-e az EGYETLEN ok, amiért addig nem mozdult rá a nőre. Mert nem feltétlenül. Oké, hogy esetleg belsőre kedveli... de lehet, hogy azt is olyan "barátnak jó" módon. Nem feltétlenül fog beleszeretni / nem feltétlen fogja a nő ÚGY érdekelni.

Amúgy meg sokat fogyott nőként mondom - sose mások miatt vágjál bele fogyókúrába, életmódváltásba, hanem magad miatt. Ha magadtól nem akartad volna, veszett fejsze nyele az egész, mert ha nem ér célt, akkor mi értelme volt...?

2022. máj. 10. 14:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!