Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány kapcsolatod volt mire megtaláltad az az igazit?
4 kapcsolatom volt, tudnék mesélni bőven, de nem most nem fogok. Még nem találtam meg az igazit, de már erősen kételelkedem abban, hogy olyan létezik egyáltalán.
Vagyis de, megtaláltam, de nem sokáig élvezhettem, mert elvesztettem őt. :( Másik nem tudom lesz-e.
5 kapcsolatom volt előtte, már ha a többségét annak lehet nevezni egyáltalán, mert többnyire rövidek voltak. 4/10/1/1,5 hónapig tartottak, és nem , egyiknél sem éreztem, hogy megtaláltam volna az igazit.
Egészen addig, amíg a már férjemet meg nem ismertem. 1,5 év után össze is házasodtunk 25/22 évesen. Most már 12 éve vagyunk házasok🥰
Én örültem volna, ha elsőre megtalálom Őt, de sajnos az nem jött össze, 24 éves koromig kellett rá várnom.
Én azt gondolom, hogy ma egy férfinek nem szabad túl korán házasodnia.
Éppen ezért, ha egy férfi jó házasságot akar, és meg akarja találni az igazit, akkor kb 100-120 nővel kell kapcsokatot létesítenie.
Mert ha ez megvan, akkor a férfi lenyugszik, megnyugszik, jól választ feleséget, és szinte biztosan nem lessz válás.
Ma a válások nagy része azért van, mert az emberek rögtön összekötik az életüket az elsővel.
Nem szabad.
Nőnek is, és férfinek is túl kell lenni kb 100-120 kapcsolaton, kalandon, mire szexuálisan "megérik".
Ha szexuálisan érettek vagyunk, akkor jöhet egy jó házasság.
24. Hülye lenne az ember eldobni az igazi szerelmet még akár fiatalon is, csak azért hogy majd 100-120 emberrel való kefélés után esetleg talál még egy olyat aki mellett meg tudna állapodni mert annyira passzolnak.
Így is nehéz magunkhoz való párt találni, hát még ha azt is lecserélnénk. Ez a kiélés dolog akkora marhaság. Egy kapcsolatban is meg lehet élni rengeteg dolgot. Ráadásul a szex különböző emberekkel nem azonos minőségű. Nekem legalábbis volt pár a férjem előtt, de mindegyik rossz volt. Ugyan változó mértékben, de egyik sem volt jó. Minek éljek még meg ebből 100at, ha a töredéke után találok valakit akivel teljesen passzolunk egymáshoz, és a szex is élvezetes, végre! A férjem meg úgy érezte, neki nem kell más és kész. Nem fogom elküldeni másokkal dugni, csak hogy megtudja biztos e abban, hogy ne találna jobbat. Felnőtt ember, saját döntésekkel, engem pedig boldoggá tesz.
Normális ember nem kefél össze vissza 120 emberrel, főleg ha mondjuk 4.-5. alkalommal olyan párra lelt akivel úgy érzik együtt akarják leélni az életüket.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!