Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Biztos helyett a plátói kell?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biztos helyett a plátói kell?

Figyelt kérdés

Van egy régi szerelmem akivel nem jöttünk össze, több éves történet

Most ismerkedek pár hónapja egy másik hölgyel, minden rendben vele.. de úgy érzem bárki lesz is nekem, a “plátói” lesz az első helyen

Olyan rossz érzés

2022. máj. 4. 18:57
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem jöttetek össze?

Én is így vagyok amúgy. Bárki helyett a plátóit választanám, csak ő nem választ engem😟 Mondjuk én az ismerkedésig se jutok el, annyira nem érdekelnek mások. Igaz, nő vagyok.

2022. máj. 4. 19:01
 2/10 anonim ***** válasza:
48%

A plátóirol soha nem fogod megtudni hogy ő is b.döset sz.rik. ergo nem lehet vele versenyezni.(különben nem lenne plátói) Ezt ne is várd senkitől.

Saját magadnak okozol csak rosszat azzal, ha nem vagy képes valós nőket szeretni.

2022. máj. 4. 19:01
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A plátói már tuti nem valósulhat meg?
2022. máj. 4. 19:17
 4/10 A kérdező kommentje:
Jóban vagyunk, igazából kavartunk.. de valahogy sose akart többet, volt olyan hogy szingli Volt megse jött össze.. pedig tudom hogy megvan Minden, ezért bosszantó főként
2022. máj. 4. 20:26
 5/10 anonim ***** válasza:

De akkor miért nem jött össze?🤦🏽‍♀️Ne legyél már béna! Mit jelent az, hogy kavartatok?

2022. máj. 4. 20:30
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Így, hogy nem vagy túl a plátóin, ez nem fair a mostani hölggyel szemben.
2022. máj. 4. 20:30
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Lehet ha közelebb engednéd és vele lennél, akkor jobban megszeretnéd és boldog lennél vele.

A platói szerelmed észre se vesz...de ha neked jó álmodozz tovább.

N30

2022. máj. 4. 23:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem addig ne lépj bele új kapcsolatba, míg ezt a plátói dolgot el nem felejted. Amíg úgy állsz hozza, hogy egy szavába kerül és te futsz hozzá, addig ne akarj mással lenni, mert amíg te vígasztalódni próbákat, összetöröd a másik szívét, ha végül otthagyott mert ő nem a plátói szerelmed. Szerintem előbb legyél boldog szingli, verd ki a fejemből, ha kell, beszélhetek meg, rágjátok át a dolgot, hogy miért nem lehettek együtt. A mostani lánynak pedig mondd meg, hogy szimpi, de van egy lány, akit nem tudsz elfelejteni, de te szeretnéd. Játssz nyílt lapokkal.
2022. máj. 4. 23:32
 9/10 anonim ***** válasza:
Bocs a sok autocorrectért... Nem vagyok részeg, csak telóról írtam. :D
2022. máj. 4. 23:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Vagy esetleg mond el a biztosnak az érzéseid. Ha így is vállal és megpróbálja veled, akkor Te tiszta lapokkal játszóttál.

Ha meg tényleg megszereted, akk boldog lehetsz.

2022. máj. 5. 01:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!