Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biztos helyett a plátói kell?
Van egy régi szerelmem akivel nem jöttünk össze, több éves történet
Most ismerkedek pár hónapja egy másik hölgyel, minden rendben vele.. de úgy érzem bárki lesz is nekem, a “plátói” lesz az első helyen
Olyan rossz érzés
Miért nem jöttetek össze?
Én is így vagyok amúgy. Bárki helyett a plátóit választanám, csak ő nem választ engem😟 Mondjuk én az ismerkedésig se jutok el, annyira nem érdekelnek mások. Igaz, nő vagyok.
A plátóirol soha nem fogod megtudni hogy ő is b.döset sz.rik. ergo nem lehet vele versenyezni.(különben nem lenne plátói) Ezt ne is várd senkitől.
Saját magadnak okozol csak rosszat azzal, ha nem vagy képes valós nőket szeretni.
De akkor miért nem jött össze?🤦🏽♀️Ne legyél már béna! Mit jelent az, hogy kavartatok?
Lehet ha közelebb engednéd és vele lennél, akkor jobban megszeretnéd és boldog lennél vele.
A platói szerelmed észre se vesz...de ha neked jó álmodozz tovább.
N30
Vagy esetleg mond el a biztosnak az érzéseid. Ha így is vállal és megpróbálja veled, akkor Te tiszta lapokkal játszóttál.
Ha meg tényleg megszereted, akk boldog lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!