Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 2 év után az ismeretlenbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 év után az ismeretlenbe szaladni? Bizonytalant a biztos helyett?

Figyelt kérdés

2 éve vagyok együtt a barátommal. Az elején voltak zűrök, most is vannak kisebb veszekedések, és a bizalmam sem 100%os irányába (régi dolgok miatt) de megvagyunk.

Ő az első komoly kapcsolatom.

Most viszont van egy srác, látom rajta, hogy érdeklődik (persze toleránsan teszi, nem rondít bele a kapcsolatomba, úgymond megáll a "barátszféránál"..), látom, hogy próbál megbizonyosodni róla, hogy tetszik e nekem.

Felkeltette az érdeklődésem, és valamiért úgy érzem, hogy vágyom a változásra, meg akarom próbálni mással.

(Sosem gondoltam rá, hogy megcsaljam a párom, sosem tenném meg)

DE nagyon szeretem a barátom, mostanában minden oké, ezért valahogy félek, hogy elhagyjam, mert mi van, ha a másik sráccal fele ennyire nem lesz jó, mint most vele?

Akkor nem térhetek vissza hozzá, mert tudom, hogy egyszerűen annyira megbántanám azzal, hogy elhagyom másért.

A biztost nem szeretném eldobni a bizonytalanért, bár szinte minden nap belegondolok, hogy milyen lehet az a srác, miket csinálnánk együtt, egyszóval, hogy milyen lehet mással.

Szerintetek elmúlik, ha inkább figyelmen kívül hagyom a srácot, és a páromra koncentrálok ?

19L

2012. nov. 7. 23:47
 1/7 anonim ***** válasza:

en eleg kapcsolatparti vagyok,szoval azt mondom,mindenkeppen probald a baratoddal helyrehozni a kapcsolatod,mert ez valoszinuleg csak egy fellangolas.persze nem lehet biztosan tudni.

es gondolj bele,ha szakitasz a baratoddal,majd azonnal osszejossz a masik sraccal,abbol sok jo nem sulhet ki,hiszen nem dolgoztad fel a szakitast.

tehat ket racionalis opcio johet szoba.szakitasz a baratoddal,es egyedul maradsz addig,amig 100%-osan tovabb nem lepsz,vagy probalod megmenteni a kapcsolatodat.

en legalabbis igy cselekednek,de ahogy erzed.az a legfontosabb,hogy neked mi a jo

2012. nov. 7. 23:54
 2/7 anonim ***** válasza:
Lazán kufárkodsz itt a pasikkal látom. Szereted valamelyiküket egyáltalán, vagy csak matekozol, hogy nehogy két szék közül a pad alá essél? Ha valamelyiket szereted, azt válaszd, és ne félelemből, vagy kalandból döntsél bármelyik mellett.
2012. nov. 7. 23:54
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Elég sokan pofára estek már ilyennel, kortól-nemtől függetlenül.

Tény, hogy most van egy fellángolásod egy srác iránt, de nem tudhatod mi lesz belőle, vagy milyen lesz ha jobban megismeritek egymást, ha együtt éltek évekig. Lehet, hogy minden tekintetben rosszabb lesz, mint a jelenlegi párod, akit elvileg még szeretsz. Ilyenkor kell bevonni a józan észt az életedbe, hogy neked mi éri meg. Egy rövid ideig tartó fellángolás, amiből nem is biztos hogy lesz bármi is, vagy egy évek óta tartó kapcsolat, ami lehet, csak egy kis vérpezsdítésre vár mindkét fél részéről. És készülj fel rá, hogy életed során még számos ilyen fellángolás előfordulhat, ilyenkor ha nem akarsz nagyot zakózni arccal a betonra, érdemes józan ésszel is átgondolni. Az ilyen fellángolások 1-2 hét, max. egy hónap alatt elmúlnak.

Mellesleg exem is pont egy ilyen fellángolás miatt lépett le tőlem 10 évnyi gyönyörű kapcsolat után (tényleg semmi problémánk nem volt), és még ki sem költözött a lakásból mikor a másik pali már pofára ejtette. Két szék közül a pad alá, ahogy a nagykönyvben. Azóta eltelt 3 év és még mindig nem sikerült senkit összeszednie tartós kapcsolatra.

2012. nov. 8. 00:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Az előzőt szóról szóra én is írhattam volna.
2012. nov. 8. 01:49
 5/7 anonim ***** válasza:

az ilyenek sima erkölcsi próbák.

egy párkapcsolatban kb évente 2 ilyen van férfiaknál magamból kiindulva.

nőknél meg hajaj.

2012. nov. 8. 03:23
 6/7 anonim ***** válasza:

Én 4 éves kapcsolatból léptem ki ilyen okból...

És nem azért, mert a másik srácról azt gondolnám, hogy ő lesz életem szerelme, csak egyszerűen nem korrekt, hogy másról álmodozom a barátom mellett, nekem ez nem fért bele.

És ráadásul bárhogy próbáltam elfelejteni a másik srácot, nem ment. Hónapokon át csak egyre jobban azt éreztem, hogy őt akarom, attól a perctől kezdve, hogy megláttam.

Ő is így volt ezzel velem kapcsolatban, szóval így szerencsém volt. Azóta már együtt is vagyunk, életem legszebb időszaka ez, sose gondoltam volna, hogy van olyan ember, aki mellett ennyire önmagam lehetek, aki segít abban, hogy kiteljesedjek és boldog legyek.

Persze megeshet, hogy azt mondja egy hónap múlva, hogy mégse kellek neki, vagy én mondom ezt neki, mert valóban csak fellángolás tegyük fel... de akkor is megérte, mert tudom, hogy létezik ilyen férfi is, ilyen kapcsolat, ahol ilyen jól tudom érezni magam, és mostantól biztos, hogy nem érem be kevesebbel.

De nekem nagyon sok problémám volt az előző kapcsolatomban, amiket nem tudtunk megoldani sajnos sehogyse, szóval azért nem ugyanaz kettőnk helyzete.

2012. nov. 8. 09:31
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem kufárkodom senkivel, soha meg se fordult a fejemben, hogy majd egy másik srác jobban szeretne. Ne legyél már bunkó.

3. válaszoló. Teljesen egyetértek. Ez csak egy fellángolás, a tiltott gyümölcs ereje, de valószínűleg annak is igaza van, aki azt írta, hogy lehet, hogy működne a másik sráccal.

Erkölcsi próba? Lehetséges. Nem szabad belebuknom.

Igazatok van, ami nem működik nem el kell dobni, hanem meg kell javítani.

De egyébként engem is meg lehet érteni.. 17 éves koromban összejöttem a mostani párommal, nehogy már bűn legyen 2 év után, hogy elgondolkodom azon, hogy milyen lenne más pasival együtt lenni, mást szeretni.

És egyébként nem fantáziálgatok, nem gondolok a másik srácra sehogy sem. Főleg nem így, hogy van barátom és szerelmes vagyok.

Köszönöm a válaszokat.

2012. nov. 8. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!