Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netszerelem. Sokat kockáztatok, ha egyedül megyek az "ismeretlenbe"?
nos, a barátommal neten ismerkedtem meg 1 éve, de még nem taliztunk. Azóta "összejöttünk", mert szeretjük egymást és talizni fogunk majd tavaszon. Igen szeretem Őt, mert nem a külsejébe akarok beleszeretni, hanem az Ő lényébe. Németországba kell mennem, mivel ott lakik. egyedül mehetek vagy vigyek magammal valakit az útra? Szerinted?
Ő 21/F én 18/L
köszi
Menj a francba ne haragudj...
Szeretsz egy embert, akiről szinte semmit sem tudsz, csak hogy jól tud nyalni MSN-en???
Aztán meg ennyire bízol benne, hogy ilyenekt kérdezel...szép..
Ja és igen a vesédre vyigázz!:PP
Amúgy egyedülj menj, ha bízol benne, már elsőnek igaza van, jöjjön inkább ő, ha nem tudsz németül!
a fiú utazzon le hozzád,és persze jöjjön át hozzátok úgy h a szüleid is otthon vannak és így betudod őt mutatni!két legyet egy csapásra!
JA ÉS: eszedbe ne jusson egyedül kiutazni hozzá!
Eszedbe ne jusson te lány...Nem hallottad te már mennyi fiatal fázott rá ilyenre? Nézd meg azt a filmet amit ajánlottak, és FELEJTSD EL ezt az egészet...
Hihetetlen mennyi naív ember van, és pár bezsélgetés után hogy be tudnak dőlni pár hazudozónak...
Lám, látom az emberiség még nem érett meg az internet használatára :\ Igen, el fognak rabolni, nem kicsit, nagyon, és még fájni is fog. Sőt, tuti, hogy pedofil is, vagy egyszerűen csak robot, vagy ami még rosszabb, egy pedofil robot, aki ráadásul megrögzött hazudozó! Köttesd ki az internetet, meg a kábeltévét, és loholj azonnal a közeli diszkóba vagy szórakozóhelyre, hiszen ott mindenki kedves és aranyos, és sosem bántana! Emberek...szánalom.
Kedves kérdező, kockázat mindig van, még ha a szomszédba mész, akkoris. De te ismered, te tudod milyen. Talán az lenne a legjobb, ha egy barátnőddel kimennél egyet kirándulni, és beiktatnád a programba a srácot, mondjuk egy kávézóban. Ha elrabol, esküszöm megmentelek. Talán nem filmekből kéne tanulni az életet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!