Ti sem mennétek el egy másik városba, bele az ismeretlenbe egyedül?
Egy új munkalehetőség miatt el kell mennem a fővárosba, azonban nem ismerek ott senkit, nem tudnék kihez fordulni, teljesen egyedül lennék... Itthon vannak ismerősök, barátok, velük azért más az élet.
Hosszútávú munkáról lenne szó, havonta 1-2x tudnék hazajönni. Érdemes belevágni?
A fizetés sokkal jobb, mint itt, de ott valóban teljesen egyedül lennék, nem lenne senki, akihez fordulhatok, akiben megbízhatok... Lehet, hogy furcsa ezt egy felnőtt embertől hallani, de én mégis így érzem.
Ti mit gondoltok?
El kell döntened, hogy mit is akarsz valójában.
Jó neked a haverok között "pangani", vagy tovább lépni és fejlődni az életben.
Elhiszem, hogy nehéz megindulni az ismeretlenbe, de máshol is magyarul beszélnek és lehet kapni kaját ott is, szóval nem a holdra mész.
Meg miért baj, ha véletlen karriert tudsz csinálni? A haverok nem adják fel a számláidat és nem segítenek egyről a kettőre jutni.
Vannak ismerőseim, akik a világért sem hagynák el a város táblát semmiért sem... meg is lehet őket nézni.
Én már a harmadik városban (Keszthely, Pécs, Szeged) lakom egyedül és rengeteg haverra tettem szert a tapasztalatok mellett.
Szedd össze magad és menj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!