Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi ez fellángolás?
Lassan 1 éve teljesen beleestem egy férfiba. Volt már több hosszabb párkapcsolatom, rövidebb is,de sose éreztem ezt, amit Vele az első pillanattól,hogy megismertem. Azt hittem csak fellángolás, idővel elmúlik, de nem akar :( Nem jó ember, többször átbaszott, hazudott, de vonz, nem tudok rá haragudni. Már nem beszélünk, mégis minden egyes nap eszembe jut. Hiába ismerkedem másokkal, őt keresem mindenkiben.
Csak randiztunk….nem értem, ha ennyire tudom, kész listám van miért ne, mennyire elcseszett, mégis nem bírom elfelejteni
Segítsetek kérlek, már lassan megörülök úgy érzem.
Hát volt egy elég hasonló esetem. A srác külsőre totál nem volt a topon, semmilyen szempontból, de valamiért mégis megtetszett. Aztán kiderült, hogy belsőre se egy nagy szám, bunkó volt, irritáló, kötekedős, szóval kb nem értettem, mi fogott meg benne.
Igazából nekem az segített, hogy miután másik munkahelyem lett, már nem találkoztam vele, meg megismertem más pasikat (azokkal se jöttem össze, de legalább volt mozgás körülöttem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!