Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi ez fellángolás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez fellángolás?

Figyelt kérdés

Lassan 1 éve teljesen beleestem egy férfiba. Volt már több hosszabb párkapcsolatom, rövidebb is,de sose éreztem ezt, amit Vele az első pillanattól,hogy megismertem. Azt hittem csak fellángolás, idővel elmúlik, de nem akar :( Nem jó ember, többször átbaszott, hazudott, de vonz, nem tudok rá haragudni. Már nem beszélünk, mégis minden egyes nap eszembe jut. Hiába ismerkedem másokkal, őt keresem mindenkiben.

Csak randiztunk….nem értem, ha ennyire tudom, kész listám van miért ne, mennyire elcseszett, mégis nem bírom elfelejteni

Segítsetek kérlek, már lassan megörülök úgy érzem.

2022. máj. 3. 21:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
15%
magas és helyes?
2022. máj. 3. 21:09
 2/15 A kérdező kommentje:
Épp ezaz,hogy külsőre egyáltalán nem az esetem, sőt , helyesnek se mondanám.Mégis vonz,a személyisége,ahogy beszél,sőt szexuálisan is, pedig nagyon átbaszott…
2022. máj. 3. 21:11
 3/15 anonim ***** válasza:
17%
mit dolgozik?
2022. máj. 3. 21:12
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem az vonz,ahogy kinéz,hanem a lénye
2022. máj. 3. 21:12
 5/15 A kérdező kommentje:
Egy körben mozgunk, és bárki mással együtt lehetnék,akinek uaz a szakmája ,mint neki….nem nagyképűségből, csakh értsd, hogy nem az vonz
2022. máj. 3. 21:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Hát volt egy elég hasonló esetem. A srác külsőre totál nem volt a topon, semmilyen szempontból, de valamiért mégis megtetszett. Aztán kiderült, hogy belsőre se egy nagy szám, bunkó volt, irritáló, kötekedős, szóval kb nem értettem, mi fogott meg benne.

Igazából nekem az segített, hogy miután másik munkahelyem lett, már nem találkoztam vele, meg megismertem más pasikat (azokkal se jöttem össze, de legalább volt mozgás körülöttem).

2022. máj. 3. 21:35
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem látjuk egymást , útjaink csak akkor keresztezik egymást, ha megbeszéljük…és vannak körülöttem mások is, direkt randizom stb. De egyszerűen senki se fog meg úgy,ahogy ő…pedig nagyon helyes férfiakkal is találkozom. De köszönöm!
2022. máj. 3. 21:38
 8/15 anonim ***** válasza:
Fordított helyzetben jártam majdnem pont így egy nővel,nem volt az esetem se külsőre sem belsőre igazából, mégis meg fogott ,majdnem egy évig próbálkoztam nála,tiszta szánalmas volt,a vége az lett hogy azt mondta hogy ne beszéljünk,lassan egy fél éve nem beszélünk de minden egyes nap gondolok rá szinte,mondjuk én nem nagyon randizgatok de ismerkedek,és mégsem tudom el felejteni, az meg még rosszabb hogy ő írt rám nem régen hogy mi van velem🥶
2022. máj. 3. 21:46
 9/15 A kérdező kommentje:
És visszaírtál?
2022. máj. 3. 21:50
 10/15 A kérdező kommentje:
De ha keres, annak oka van…..mint nő, én azt gondolom nem vagy neki semleges, különben nem keresnélek, főleg ennyi idő után
2022. máj. 3. 21:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!