Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerethetek másba úgy,hogy kapcsolatban vagyok? 26L
Ezt neked kell tudnod. Minden esetre beleszerethetsz, a párkapcsolat sokaknál semmi akadályt nem jelent.
Gondolkodj el rajta, hogy miért, lehet már rég rossz a kapcsolatod, és kifelé kacsingatsz, akkor próbáljátok javítani, vagy engedd el. Az, hogy a másik sráccal mi lesz, az a jövő zenéje, lehet nem is érdekled.
Pontosan ahogy 4 írja.
Ezek csak érzések, hormonok, nem több. Nem szűnnek meg csak azért mert x eve kapcsolatban vagy.. szóval persze, hogy előjöhet. én is így vagyok/voltam, 10 éves kapcsolat.
Aztán azóta már redukálódott a lángolás, belezugas az évek alatt vonzalommá, mert a másik közel sem lenne olyan jó társ, mint a párom. Csak idealizáltam. A vonzalmat viszont meg évek után is fel tudja bennem kelteni, bár ez lehet inkább csak amiatt, mert latszik rajta, hogy nála is megvan..
Pontosan ahogy 5. irja.
Amugy felolem beleszerethesz en piccsara leszarom, mert nem az en csajom vagy.
Ajjaj. Simán. Mi így jöttünk össze,5 év barátság után. Én voltam az a bizonyos haver a történetben.
Voltak közbe nyilván más kapcsolataink,de végül mégis csak egymás mellett kötöttünk ki,hiába próbáltuk ezt elkerülni. Nem bántuk meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!