Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy a barátnőm 2 év kapcsolat után még mindig nem szeretne összeköltözni?
Én 25 barátnőm 26 éves, én úgy gondoltam jól megvagyunk, idővel lépünk egy felsőbb szintre, összeköltözünk és ha minden jól megy akár több is lehetne belőle.
Ehhez képest 2 év után semmi, pénzügyekre hivatkozva nem szeretne összeköltözni, egyszerűbb otthon lakni stb. Meg amúgy is az egy nagy elköteleződés, tehát mondjuk ha eljegyzem utána (vagyis én így értettem), de nem érzem hogy ő erre vevő lenne.
Elég kevés kapcsolata volt neki is nekem is, lehet nem gondol engem annyira komolyan, hogy hosszú távon tervezzen. Nem tudom.
Érzem a háttérben rejlő problémát (ő nem feltétlen tervez velem hosszútávon), de mivel nagyon szeretem és ő pont olyan akivel az életem is el tudnám képzelni tanácstalan vagyok.
Ti mit gondoltok? Volt valaki hasonló helyzetben?
Előre is köszönöm a segítő hozzászólásaitokat!:)
Miért kéne neki ez?
Nem szolga(családi kassza) akar lenni, hanem csak szexelni akar veled.
Ő nem akar komolyat ha nem tetszik keress mást.
26 évesen, 2 év kapcsolat után már illene ilyen szintű elköteleződés. Sajnálom barátom, de neked nincs barátnőd. Én ultimátum elé állítanám.
Megkérdezném tőle konkrétan, hogy mit akar tőled, és megmondanám, hogy vagy költözik, vagy felejtsen el. Ne rabolja az idődet.
19 voltam amikor összeköltöztem a barátnőmmel pestre. Ki kell derülnie a dolgoknak. Sok minden csak együttélés közben derül ki. Gondolj bele 6 év után összeköltöztök , és fél év után aztmondja nem jó ez a közös élet. Nem lett volna jobb ha négy évvel ezelőtt derül ki? Meg ő azért már rendesen a korban van 25 éves. Szerintem az illető csak nem tud leszakadni anyuciról , ami rohadt gyerekes.
Ez a viselkedés szakítást igényel-e ? Az egy jó kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!