Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A 90-es évek végén, 2000-es...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 90-es évek végén, 2000-es évek elején romantikusabbak voltak az emberek?

Figyelt kérdés

Ha csak a zenénől indulunk ki. Manapság óriási nagy kultusza lett Magyarországon a rap zenének. Káromkodnak benne, meg ilyenek. Néha megfogalmaznak benne gyengédebb érzéseket is, de nem jönnek át az érzelmek úgy, ahogyan a régebb időkben.

A 90-es évek végén és a korai 2000-es években viszont ilyen zenekarok voltak menők, mint pl. TNT, Fiesta, V-Tech, akik romantikus dalokat énekeltek.

Akkorban egy "Merre jár a boldogság?" vagy a "Bolond aki sír egy lány után" féle dal sláger volt, de manapság már nincs igény ilyen romantikus-szerelmes dalokra.

Persze akkor is volt rap zene, (talán nem annyi mint most), de a szerelmes dalok továbbra is slágerek tudtak lenni.

2022. máj. 1. 20:27
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
97%
Ja, akkor még a Nine Inch Nailstől a Closer volt a romantika csúcsa... :D
2022. máj. 1. 20:34
 2/27 anonim ***** válasza:
84%

Hát inkább úgy fogalmaznék, hogy többet találkoztak az emberek,illetve több idejük volt,kevésbé rohantak, így nyilván a romantikára is több jutott.

Manapság a túlságosan felgyorsult világ,meg a telefonnyomkodás a divat, ahol bár az igény valszeg meglenne a romantikára, de az idő már nincs meg rá, így a többség valamilyen kényelmesebb programmal tölti el az idejét,ami nem kerül olyan sok időbe,energiába.

2022. máj. 1. 20:38
 3/27 anonim ***** válasza:
91%

Szerinted a '90-es években nem volt rap? Hallottad már, hogy "Bumm a fejbe, halott vagy haver!" vagy "Keleti oldal, nyugati oldal...", vagy bármit Ganxta Zolee közreműködésével? Annál '90-es évekebb nincs semmi. 2Pac és barátai?

Persze manapság tényleg szinte csak fuxcsörgetős, keménykedő zenék vannak, de az élet is ebbe az irányba megy, köszönhetően a "Zinstának" meg a "bezzeg mink kétmillát kacálunk naponta" dumáknak a gyakorin.

És a TNT meg a Fiesta, mint "jó" zenék? Mádör of gááááááád! A téenté még csak-csak, de a Fiesta a legszarabb magyar együttes ever 2010 előtt.

2022. máj. 1. 20:39
 4/27 A kérdező kommentje:

Magyarországon a gengszter rap-et Ganxsta Zolee kezdte el a zenekarával. Akkoriban egyediek voltak, és ez a műfaj nem volt elterjedt.

Romantikus dalokból több volt.

Azt nem tudom, hogy 2Pac-ot mennyire ismerték Magyarországon. Voltak, akik igen, de gondolom nem volt olyan híres a magyarok között, mint később Eminem... Vagy ki tudja. Nem igazán tudom, hogy abban az időben mi volt a divat.

2022. máj. 1. 20:52
 5/27 anonim ***** válasza:
93%

#3:

Ne mondd, hogy nem volt érzéki, hiszen mi a “Szex vajon mi?” balkáni Tupac kínkeserves romifájdalom balladát is megkaptuk.😂😂

2022. máj. 1. 20:53
 6/27 A kérdező kommentje:

Egyébként meg a mai magyar rapzenét, amit látok a YouTube-on, nagyon nem szeretem.

Na, de ezt csak mellékesként említettem.

2022. máj. 1. 20:55
 7/27 anonim ***** válasza:
Igen, ma csak belevalóbbak.
2022. máj. 1. 20:56
 8/27 anonim ***** válasza:
100%

5.

Jajj, ne is mond :D De volt még pár hasonló szar, ami mára elfelejtődött.

Bár szerintem Kozsó "rep" (bár ez inkább Eurodance/Maxx copy) volt a legkínosabb: https://www.youtube.com/watch?v=deKikbdUcE4

Egyetlen előnye az irigymirigy paródia, ami másodikas koromban viccesnek tűnt.

2022. máj. 1. 21:01
 9/27 anonim ***** válasza:

És Kérdező, a Tekknő is '90-es évek és az se volt éppen romantikus :D

"Amikor először megláttam cipó arcodat, tavasz volt

Pitymákolt a zsendice, hajadon a zsír csillogott, mint az álom

Milyen jót nevettünk, amikor a réten belebotlottál egy petrencés rúdba

És összevissza törted a szervezetedet

Ruhádat szolárium barna Micimackók díszítették

Citromfekete műbőr sálad pirosra csapkodta a nyakadat

Mocskos szemüvegedről visszaverődtek a legyek

Akkor még nem tudtam, mit is érzek saját magam iránt valójában

Zsendül a tavasz, nyílik a bicska

Tonhal mammog a nádasban

Szerelem szava fűt faszenes vasalót

Pörkölt mosolyog a lábasban. (2x)"

2022. máj. 1. 21:01
 10/27 anonim ***** válasza:
Nekem IHM volt az első koncertélményem 10 évesen. Azóta sem tudom túltenni magamat rajta.😂😂
2022. máj. 1. 21:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!