Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sertodes 2000 forinton?
Sziasztok felnott kategoria de gyerekes vita 😃
Van egy perselyem amibe egy eve gyujtok penzt most mar eleg sok benne van, kb 150.000 forint.
Parom kert tolem 2000 forintot de a penztarcamban nem volt annyi, mondta vegyek ki a perselyembol mert neki csak nagyobb penze volt es nem akarta felvaltatni.
En nagyon nem szivesen nyulok a perselybe bele, eddig bele sem nyultam soha.
Volt hogy o is rakott bele nekem aprot.
De megmondom oszinten, nem szivesen nyulok bele es haromszor visszakerdeztem hogy visszarakjuk e majd, meg miert nem valtatja fel a penzt.
O felkapta ezen a vizet, hogy en ilyet feltetetelezek h nem Rakja vissza a penzt es hogy en mit kepzelek magamrol hogy en feltem elole azt a penzt....
Mondtam hogy be butaskodjon mar, miert fogja fel ennyire vegletesen es nincs ilyenrol szo en cska megkerdeztem...
Es rendesen megharagudott es itt esz a fene egyedul mert neki elkellett mennie itthonrol....
Mindketten éretlenek és rugalmatlanok voltatok.
És nem is biztos, hogy egy ilyen kapcsolatban hosszú távra kéne tervezni.
Abszolút neki volt igaza, és hogy őszinte legyek, én ezek után azonnal be is fejezném az ilyen emberrel lévő együtt éldegélésnek nevezett bohózatot. Mert az ilyen fukar és jellemtelen ember idős korára még gusztustalanabbá válik a pénzzel kapcsolatos dolgokkal.
Az ilyen embereket hívják: szarrágóknak.
A felreertesek elkerulese vegett en vagyok a no akinek a perselye volt. Azota belattam es bocsanatot kertem es lementem valtani aprot 2000ert az o perselyebe :)
Hulye voltam sajnos kovetunk el hibakat 😊
Ja olvasom h nem akarta felvaltani.
Fontos neked a persely, itt elvi kerdes is bejöhet, de szerintem is tulzasba vitted azzal h 3x megkerdezted h visszaadja e.
Nekem volt egy ismerősöm, aki mindig nagy címletet hordott magával, és arra hivatkozva, hogy nem akarja felváltani, mindig mással fizettetett kisebb-nagyobb dolgokat.
Te ismered a párod. Ha ez egyszeri eset, akkor adtam volna neki. Ha rendre eljátssza, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!