Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sertodes 2000 forinton?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sertodes 2000 forinton?

Figyelt kérdés

Sziasztok felnott kategoria de gyerekes vita 😃

Van egy perselyem amibe egy eve gyujtok penzt most mar eleg sok benne van, kb 150.000 forint.

Parom kert tolem 2000 forintot de a penztarcamban nem volt annyi, mondta vegyek ki a perselyembol mert neki csak nagyobb penze volt es nem akarta felvaltatni.

En nagyon nem szivesen nyulok a perselybe bele, eddig bele sem nyultam soha.

Volt hogy o is rakott bele nekem aprot.

De megmondom oszinten, nem szivesen nyulok bele es haromszor visszakerdeztem hogy visszarakjuk e majd, meg miert nem valtatja fel a penzt.

O felkapta ezen a vizet, hogy en ilyet feltetetelezek h nem Rakja vissza a penzt es hogy en mit kepzelek magamrol hogy en feltem elole azt a penzt....

Mondtam hogy be butaskodjon mar, miert fogja fel ennyire vegletesen es nincs ilyenrol szo en cska megkerdeztem...

Es rendesen megharagudott es itt esz a fene egyedul mert neki elkellett mennie itthonrol....

2020. aug. 16. 10:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
14%
Hát azért az 5. hozzászóló véleménye jól tükrözi a gyakoris nők egy részének mentalitását. Rögtön megragadják az alkalmat, hogy kiéljék a frusztráltságukat, a férfigyűlöletüket, általánosítva mocskolódnak. Tényleg kíváncsi lennék, hogyan fér el néhány emberben ennyi gyűlölet, és hogy mennyire nyomorult lehet az életük.
2020. aug. 16. 11:26
 12/15 anonim ***** válasza:
39%
Itt nem a pénz a gond, hanem hogy a párod idegbeteg, hirtelen haragú. Döntsd el, bírnád-e még évekig. Mert én nem, az tuti.
2020. aug. 16. 13:05
 13/15 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is rosszul esne, ha a párom hisztizne és nem bízna meg bennem annyira, hogy visszaadom a kölcsönkért 2000ftot.
2020. aug. 16. 13:14
 14/15 anonim ***** válasza:
A 11-es vagyok, meglepődtem, hogy az én hozzászólásomat 0%-ra lehúzták, miközben az 5-ös mocskolódó, általánosító, férfigyűlölő hozzászólása ("Hisztis, önimádó, kontrollmániás, kapzsi és ostoba, mint minden férfi.") 40%-ban hasznosnak minősült. Gondolom, összefogott az a néhány mocskolódó, általánosító, férfigyűlölő gyk-s nő. :) Sebaj, legyenek büszkék magukra, hogy legalább ennyi örömük van az életben.
2020. aug. 16. 17:50
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
#12: Hogy őszinte legyek, lehet, hogy én is felkapnám a vizet, ha a párom ennyire nem bízna bennem x idő eltelte után sem. Ha egyszer még meg is kérdezi, hogy visszateszem-e a pénzt, az még rendben van, de hogy HÁROMSZOR, az már megalázó. Ez olyan, mintha tolvajnak tartana. Ez nem idegbetegség, hanem jogos sértettség a srác részéről. Gondold el, neked hogy esne, ha a párod nem bízna benned, és burkoltan azt mondaná, hogy meglopod őt. Gyanítom, te is kiakadnál.
2020. aug. 16. 17:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!