Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sertodes 2000 forinton?
Sziasztok felnott kategoria de gyerekes vita 😃
Van egy perselyem amibe egy eve gyujtok penzt most mar eleg sok benne van, kb 150.000 forint.
Parom kert tolem 2000 forintot de a penztarcamban nem volt annyi, mondta vegyek ki a perselyembol mert neki csak nagyobb penze volt es nem akarta felvaltatni.
En nagyon nem szivesen nyulok a perselybe bele, eddig bele sem nyultam soha.
Volt hogy o is rakott bele nekem aprot.
De megmondom oszinten, nem szivesen nyulok bele es haromszor visszakerdeztem hogy visszarakjuk e majd, meg miert nem valtatja fel a penzt.
O felkapta ezen a vizet, hogy en ilyet feltetetelezek h nem Rakja vissza a penzt es hogy en mit kepzelek magamrol hogy en feltem elole azt a penzt....
Mondtam hogy be butaskodjon mar, miert fogja fel ennyire vegletesen es nincs ilyenrol szo en cska megkerdeztem...
Es rendesen megharagudott es itt esz a fene egyedul mert neki elkellett mennie itthonrol....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!