Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolat vagy külföld? Vagy esetleg mindkettő?
Figyelt kérdés
Pesten tanulok, de egy debreceni barátnőm szülinapi buliján összeismerkedtem egy helyes sráccal, akivel január óta beszélünk. Még csak háromszor találkoztunk, de minden passzolna, el tudnám képzelni, hogy vele megpróbálnám a párkapcsolatot. Egy a bibi. Jelentkeztem őszi félévre Erasmusra Olaszországba. A külföldi egyetemet természetesen nem akarom emiatt a kezdődő románc miatt lemondani, viszont nem tudom mit kezdjek a sráccal. Eleve Pest-Debrecen távkapcsolatban voltunk, személyesen csak 3x láttuk egymást. Nyáron tudnánk többször találkozni, de utána szeptembertől elmegyek egy félévre. Az a kérdésem, hogy szerintetek érdemes-e így belemenni egy kapcsolatba, vagy eleve halálra van ítélve? Nem szeretnék senkinek az érzéseivel játszani, nem akarom, hogy belém szeressen, vagy én belé, aztán mivel hónapokig nem látjuk egymást, majd szépen abbamaradnak a beszélgetések. Szerintem egy távkapcsolatot akkor bír ki két ember, ha már van mire építeni. Rögtön távkapcsolatként kezdeni egy kapcsolatot... Nem nagyon hiszek benne. Nektek mi a véleményetek/tapasztalatotok?2022. máj. 1. 12:16
1/2 anonim válasza:
Fél év az kb. semmi idő. Simán belemennék
2/2 anonim válasza:
Menj külföldre, közben próbáljátok meg. Nyáron kiderül,hogy mennyire passzoltok,ha nem jön be akkor a távolság miatt könnyen szakítotok is, viszont,ha megvár akkor eséllyes,hogy őt keresed és a távolság csak megerősíti a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!