Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Egy pszichológus, aki az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy pszichológus, aki az emberi viselkedést kutatja, sikeresebb lehet az ismerkesésben, mint az átlag ember?

Figyelt kérdés
Például akik olyan nagy tudású emberek, mint Bagdy Emőke, aki professor emeritus.
2022. máj. 1. 10:45
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
Hát igazából én is gondolkodom arra, hogy pszichológiát tanuljak. Bár nem hinném, hogy kifejezetten olyan ember lenne belőlem, aki másokat kezel, inkább csak tudást szeretnék szerezni. Na meg, részt venni kutatásokban.
2022. máj. 1. 11:04
 12/26 anonim ***** válasza:
47%

De a gerinctelenségnek van. Például ha egy valamire való szakember vagy, nem állítasz szakmailag valótlant csak azért, mert be akarsz nyalni annak, aki politikailag mást vall.

2022. máj. 1. 11:07
 13/26 anonim ***** válasza:
0%

Ha ekkora nagy professzor vagy, nem is értem mit kérdezősködsz itt?

Nem kell ahhoz pszichológusnak lenni, hogy sikeres legyél az ismerkedésben.

A szociális készségeid hiányát próbálnád ezzel kompenzálni?

A kinézet pedig igenis döntő, mert az adja a vonzalmat, teljesen mások az esélyeid ha 10 emberből 8-nak tetszel, vagy mondjuk csak 20-ból 1-nek.

De pl olvasd el Allan Pease-A testbeszéd enciklopédiáját.

2022. máj. 1. 11:13
 14/26 anonim ***** válasza:
12 Nem lehet, hogy szimplán az a véleménye és azt tartja helyesnek, amit nyilatkozott?
2022. máj. 1. 11:30
 15/26 anonim ***** válasza:
Egyéni önvédelem szempontjából igen, mert kiszűri a fedélzeti problémásokat, így inkább nem megy bele, vagy ha esetleg a megmentő szerepet fel akarja vállalni a másik féllel szemben, vagy esetleg még akkor, ha lát benne még megmenthető tényezőt, de nem hinném, hogy a munkát akarja keverni a magánélettel.
2022. máj. 1. 11:36
 16/26 A kérdező kommentje:

Nem állítom, hogy professzor vagyok, de nem hiszek abban, hogy a kinézet lenne a döntő. Ez egy tévedés, ami sikertelen pasik között terjed.

A férifiak esetében mondjuk van realitása a feltevésnek, mert nekik a vonzalma a külsőre indul be. Nem is érdekli őket más, ha valaki egy szőke plázacica, már értékesnek tartják, és odáig vannak érte.

A nők ezzel szemben jobban nézik a személyiséget, ezért van az, hogy szebb nőket gyakran látunk átlagosabb pasival.

Az említett könyvet egyébként ismerem.

A kinézet egyébként még az utódnemzés szemszögéből sem feltétlenül döntő. Ha a felek nem betegesek, akkor átlagos kinézetű paroknak is születhet szép gyereke.

2022. máj. 1. 11:58
 17/26 A kérdező kommentje:

Hozhatnál példát ezekre a valótlan állításokra. Már csak azért is, mert tervezem a professzornő előadásait hallgatni.

Hol beszél valótlant?

2022. máj. 1. 12:01
 18/26 anonim ***** válasza:
Lehet hogy az ismerkedés jól megy neki de a párkapcsolat már nem biztos...
2022. máj. 1. 12:04
 19/26 anonim ***** válasza:
Nem olvastam ugyan, de a testbeszéd és kinézet meg nem ugyanaz. :) Ugyanaz az ember más testbeszéddel tök mást üzen. Társkeresésnél tényleg fontos, látszódik, hogy rendben vagy-e önmagaddal. Ezt inkább saját magamon tapasztaltam, hogy van, amikor "fürtökben" kell hessegetnem az udvarlókat (tipikusan, amikor egyébként is foglalt vagyok), bezzeg, amikor épp sajnálom magam, hogy tuti senkinek nem kellek, akkor tényleg hiába pillarebegtetek. Szerintem aki nem valami önsorsrontó izében van, hogy bizonyos típusokat vonz be, akik már megint ilyenek vagy olyanok... az meg könyv és pszichológiai diploma nélkül is tuti jól szűr.
2022. máj. 1. 12:16
 20/26 A kérdező kommentje:
Elvileg a nők jobban tudják olvasni a testbeszédet. Bár én szkeptikusan fogadom ezt a kijelentést.
2022. máj. 1. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!