Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Valaki segíteni ?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki segíteni ?

Figyelt kérdés
Tudom ,hogy szokatlan itt segítséget kérni még is úgy gondolom egy ismeretlen ,de hozzá értő személyre lenne szükségem.Nárcisztikus áldozat témában .Részleteket privát üzenetben írnám...

2022. márc. 19. 21:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Írj nyigodtan
2022. márc. 19. 21:21
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2022. márc. 19. 21:25
 3/8 anonim ***** válasza:
37%
Irhatod nárcival éltem 13 évig
2022. márc. 19. 21:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Úgy gondoltam nagy vonalakban ide írom le miről is van szó .A történet nem egyszerű ,de az öngyilkosság gondolataim után rá jöttem segítséghez kell fordulnom .Négy évvel ezelőtt 18 évesen nagy hibát követtem el ,akkor még fel sem fogtam ,hogy a legnagyobb baj nem az lesz ,hogy a férfi házas.Bele mentem és evvel elkövettem életem legnagyobb hibáját egy csomoszor megalázott ,átvert ,bántott fizikailag és persze mentálisan is...Mindig ,amikor probáltam új életet kezdeni és végre a helyes úton járni ő mindig közbe avatkozott.

Lehetetlen őt kizárni az életemből úgyanis családomhóz közel álló ember...

2022. márc. 19. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:
Miután a narciktól csak úgy tudsz megszabadulni, hogy mindenhonnan törlöd az életedből, ez elég bonyolult így. El kéne mondani a szitut a családnak és a segítégüket kérni. Másképp ez nem fog menni.
2022. márc. 19. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Életem 1,5 éve. Írhatod nyugodtan.
2022. márc. 19. 21:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Mondd el a szüleidnek, mindjárt nem lesz nálatok közelálló személy.
2022. márc. 19. 21:50
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ne laikusok tanácsait kövesd, hanem hozzáértő emberekét. Én is érintett voltam, tudom, milyen ez. Én a linkelt oldallal chateltem, nagyon segítőkészek.

2022. márc. 19. 22:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!