Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ez még normális vagy forduljak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még normális vagy forduljak pszichológushoz?

Figyelt kérdés
Kérlek ne trollozzatok le, olvastam az orvostanhallgató hölgy posztját, nem ő vagyok. De nekem is egy orvos tetszik. Ő olyan 41-42 éves lehet, én 36 vagyok. Kétszer találkoztunk és azóta a mániámmá vált. Nem vagyok pszichopata, nem ilyesmire kell gondolni, csak nagyon sokat jár a fejemben. Minden nap, szinte minden szabad percemben. Nem vagyok alapvetően sem rajongó sem szerelmes típus, ráadásul jó házasságban élek. Igen, tudom, most rávágjátok, hogy biztosan nem jó, ha egy másik férfi jár a fejemben, de a férjem remek ember, nagyon tisztelem, szeretem és felnézek rá. A lila ködös szerelem valóban nincs már, de ami most van, az simán ér annyit, sőt. Zavarba ejt ez az egész és szégyellem is. Egyrészt gyerekesnek és komolytalannak, másrészt sablonosnak tartom, hiszen biztosan sok üresfejű liba beleesik a doktor úrba. Én is az lennék? Vagy ez tényleg egy figyelmeztető jel, hogy valami nem stimmel a házasságommal? Szerintetek ezzel már pszichológushoz kell fordulni? Vagy mit tennétek? Köszönöm!

2021. nov. 1. 17:40
 1/9 anonim ***** válasza:
16%

Nem kell hozzáfordulni! Bizonyos mértékben ez érthető! Én viszont azt gondolom, hogy nem biztos a doktor úr izgat Téged, hanem a kaland. Te egy kalandra vágysz egy másik férfival. A doktor csak éppen arra hasonlít, akit Te elképzelsz magadnak, de ettől lehetne egy utcaseprő is. Én azt gondolom, hogy egy-kettő szex kaland lenne köztetek (talán) és utána mindenki élné a rendezett családi életét.

Most a doktorra izgulsz és miközben a férjeddel vagy, ő lebeg előtted. Ha majd megkapod őt is, már nem fog izgatni!

2021. nov. 1. 17:45
 2/9 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem a pszichológus sose árt. Ha úgy érzed nem tudod rendezni magadban érdemes egyet keresni, már csak azért is, hátha rávezet miért is izgat ez téged ennyire hirtelen. A párod és a házasságotok szempontjából is pozitív lehet egy pár beszélgetés egy szakemberrel. Nem azért, mert kóros ami benned zajlik, hanem mert egy szakember sok mindenre rávilágíthat, elvégre ez a dolga.
2021. nov. 1. 17:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez csak egy szimpla fellángolás, hiszen nem is ismered a valódi énjét, csupán kétszer találkoztatok. Volt, hogy nekem is volt ilyen érzésem egy kolléganőm felé, de hónapokkal később, miután teljesen kiismertem már eszembe se fordult volna, hogy bármit is kezdjek vele.

Nem ismered igazán, az elméd felépít egy idilli képet róla, betölti a lyukakat a számodra lehető legjobb tulajdonságokkal.

Pszichológushoz ilyen miatt nem mennék, inkább tereld el a gondolataidat és idővel elmúlik. Próbálj meg beszélni a férjeddel, hogy kicsit lépjetek ki a komfortzónátokból, éljetek át közösen új, izgalmas élményeket, stb.

2021. nov. 1. 17:52
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! A férjemmel már beszéltem, elutaztunk kettesben, beiratkoztunk sportolni. Nem rossz a házasságom, sőt, bűntudatom van, mert a férjem a legjobb ember, akit ismerek. Az eszemmel tudom, hogy semmit nem tudok erről az orvosról és tudom azt is, hogy csak én látok bele dolgokat. Illetve hogy a testi része ösztön és az ember több, mint agyi biokémia. Mégis iszonyúan fáj ez a helyzet, külön árnyékot vet az életemre, hogy egy orvosnak soha nem kellenék, így külön szánalmas a vergődésem.

Köszönöm, hogy nem küldtetek el a manóba!

2021. nov. 1. 18:00
 5/9 anonim ***** válasza:
23%

én pszichiátert javaslok, nem pszichológust.

láttad a Fatal Attraction (Végzetes vonzerő) c. filmet?

abban a nőnek szintén mentális problémái voltak.

elég hamar lefelé lehet gurulni a lejtőn, ha időben vki nem kap el, vagyis, ha nem kezelteted magad.

2021. nov. 1. 19:32
 6/9 anonim ***** válasza:
48%

Itt szerintem neked inkább valami ego-legyezés (szép angolsággal: ego boost) hiányzik, hogy érezd, kellesz olyan férfiaknak is, akiket magadtól magasabb szintűnek gondolsz.

Erre egy Insta-fiók is megteszi, tegyél fel pár csöcsös-pucsítós képet és élvezd, hogy több ezren "tetszikelik".

2021. nov. 1. 20:09
 7/9 anonim ***** válasza:

Én a fogdokinkba zúgtam bele,a csodás kékszemeivel fölémhajol, és

ott van tőlem 10cm-re.. Bejöttem neki én is, mert láttam

hogy végignézte a testem mikor beültem a székbe.

De rájöttem esélytelen,mindketten családosak vagyunk,

két hét után elmúlt.Ez csak fellángolás az új dolgokra,nem több.

2021. nov. 5. 09:39
 8/9 anonim ***** válasza:

Belezúgtál, nem kóros, nem vagy elmebeteg, csak szerelmes.

A házasságod biztos jó, de 36 évesen szenvedélyre vágyik az ember, és garantálom, hogy az nincs meg nálatok. Amíg meg nem kapja a lelked, a tested a szenvedélyt, addig mindig bele fogsz szeretni valakibe. Ha a dokit elfelejted, fél év múlva jön más.

2021. nov. 5. 11:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Mindig ez van, ha valakinek jó ember a férje és jó a kapcsolata, ha nem lenne az, akkor eszedbe se jutna a dokira izgulni, mert mindig a rosszfiú férjeden agyalnál. Inkább a férjednek kellene egy kicsit a jó férj szerepből kiszállni, hirtelen nem érdekelne a doki. Mindig a jó feleségeket és a jó férjeket csalják is meg általában, azok mellett jut energia másokra izgulni.
2021. nov. 5. 17:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!