Szakítottak velem, azóta képtelen vagyok élni. Mármint inni, enni, aludni. Ez ennyi idő után is normális vagy most már forduljak orvoshoz?
Még sosem szakítottam senkivel, életem első szerelme volt, 5 évig voltunk együtt. Olyanokat vágott a fejemhez, hogy már mindenhol máshol és mindenki mással jobban érzi magát, csak velem nem, és hiába könyörögtem neki, hogy próbáljuk meg helyrehozni, hajthatatlan volt. De nem is ez a lényeg, hanem hogy már akkor mikor szimplán beszélt hozzám, éreztem, hogy a gyomrom görcsbe rándul/összeszorul és úgy maradt azóta is. 1 hét telt el azóta, a gyomrom nagyon fáj, nem tudok enni semmit, reggel 2 harapásnyi zsömlét eszek, 2 korty vizet iszok és ennyi. Megy a hasam óránként, és a gyomorfájáshoz folyamatos hányinger társul, de nem jön ki belőlem semmi, pedig hánytatni is próbáltam magam. Napi 2-3 órát alszok, és ezt elégnek érzem, nem vagyok álmos sem. Ezzel pszichológushoz kéne már fordulnom így 1 hét után, vagy jobb lesz? Ha az idő elmulasztja a lelki fájdalmat, akkor testileg is helyrejövök?
20/L
Ez az életmód egy percig sem jó, ha ennyire megvisel fordulj orvoshoz minél előbb. Idővel a fájdalom el fog múlni, de ne hagyd, hogy teljes depresszióvá fajuljon, az nem múlik el magától. :(
És wtf, ne hánytasd magad, pláne ha nem eszel szinte semmit... :/
Tanulsz, dolgozol? Van hobbid? Komolyan kérdezem. Nagyon fontos.
Ha épp nincs semmi, pl suli nyári szünet, gyakorlatod pl már nincs, elvagy a szüleinél, olyan hobbid meg nincs, amit egyedül csináltál, akkor teljesen normális tünetek.
Első körben kösd le magad valamivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!