Forduljak pszichológushoz? Vagy ez normális?
Több mint másfél éve próbálkozunk. Megvolt minden kivizsgálás, elvileg semmi gond. Most mondjuk majd elmegyek belgyógyászatra ismét, mert a nőgyógyász mondta hogy nem ártana, mert valami nem stimmel a vérképemmel.
De ez csak ebben a hónapban volt. Nem tesztelek korán, nem időzítetten szexelünk, a környezetem semmi változás nem észlel rajtam, de ha valaki belelátna a fejembe.... attól rettegek, hogy ez már sosem fog összejönni. Sokat dolgozok, lekötöm magam, de attól mindennap eszembe van, hogy jajj mér mikor. Ma van a 24. nap, és már igen igen erőltetnem kell, hogy ne teszteljek. Eddig sosem teszteltem korán, sőt, igazából a másfél év alatt 3szor kb. tudom hogy el kell engedni, de ez valahogy nem megy. Próbálok nem megkattanni, de valahogy az sem megy. :)
Szerintem kezdjetek el idozitve (is) szexelni!
Teljesen normalis, amit erzel, nem feltetlen van szukseged orvosi segitsegre, de ha ugy erzed kibeszelned magadbol es segitene, probald meg! ;)
Mindenképp használj ovu tesztet, ha minden rendben és jókor vagytok együtt sikerülnie kell! Viszont ezt csak akkor kezd el, ha érzel magadban erőt hozzá, nem fog kikészíteni , hogy most akkor muszály,ha tetsik ha nem, ha akarod ha nem, ha fáradt vagy, ha nem stb. Ezt is felkell tudni dolgozni, és a helyén kezelni. Én nem hiszek ebben az engedd el , meg ne gondolj rá szövegben. Ha nincs szervi baj sikerülni fog hidd el.
Mi is több mint másfél éve próbálkozunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!