Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni ha bejössz a pszichologusodnak?
Szerintem a legtöbb páciens "beleszeret" az ellenkező nemű pszichológusába. Persze ez szinte soha nem igazi érzelem, csak annak tűnik.
Én 3 különböző pszichológus nőnél voltam, mindegyikre ráizgultam, igaz, nem "szerelem", csak simán szexuális vágy, pedig az egyik még csak nem is volt különösebben jó nő.
Az egyiket meg is dugtam, igaz, ezzel persze vége is lett a terápiának, jogosan és helyesen.
Nem érez irántad. Az a dolga, azért kapja a fizetését hogy foglalkozzon veled, meghallgasson. Ingyen lef0sná a fejedet.
A testvérem is mindig beleszeret a pszichológusaiba.
:D röhej, mindig van valami kis mitugrász aki nyomul a pszichológusára/orvosára/tanárára.
NEM ÉRDEKLITEK ŐKET!
EZ komoly? mert ebben az esetben jelentened kéne valahol, nem tudom mi az illetékes szerv, de biztos van etikai bizottsága a pszichológusoknak.
Ha valóban olyan sms-t küld vagy bepróbálkozik direktbe akkor jelentsd, egyébként csak jelezd neki hogy gáz és hagyd ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!