Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan lehet tudni ha bejössz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan lehet tudni ha bejössz a pszichologusodnak?

Figyelt kérdés
Felcsigazott a tema, kb ket honapja jarok egy fiatal nőhöz, és ugyan érzem rajta a távolságtartást, de mellette olyan mintha picit érezne is valamit irántam.. ilyen esetben honnan tudom eldönteni? Nyilván nem fog lépni mert kutya kötelessége távolságot tartani de akkor honnan tudhatom? Hasonló tapasztalatok, vagy esetleg árulkodó jelek amikből lehet tudni?
2021. júl. 1. 23:59
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Sehonnan. Etikai vétség lenne kikezdenie a terápiában résztvevővel. Az, hogy elkezdett vonzani törvényszerű, hiszen megkapod a áhított figyelmet.
2021. júl. 2. 00:09
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
TELJESEN biztos, hogy semmit nem érez irántad. Ugyanolyan páciens vagy neki, mint a többi. Igen sokan beleszeretnek a pszichológusba, mert meghallgatja őket, törődik velük, és ugye oda olyan járnak, akik nem tudják mással megbeszélni a gondjaikat vagy labilisak, vagy akármi. Nyilván nem a boldog, kiegyensúlyozott emberek járnak ilyen helyekre.
2021. júl. 2. 00:36
 3/17 anonim ***** válasza:
92%
Nem fogja a hivatását kockáztatni. Ha csak minimálisan is bejönnél neki, már nem adna következő időpontot, hanem javasolná egy kollégáját.
2021. júl. 2. 05:38
 4/17 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem a legtöbb páciens "beleszeret" az ellenkező nemű pszichológusába. Persze ez szinte soha nem igazi érzelem, csak annak tűnik.

Én 3 különböző pszichológus nőnél voltam, mindegyikre ráizgultam, igaz, nem "szerelem", csak simán szexuális vágy, pedig az egyik még csak nem is volt különösebben jó nő.

Az egyiket meg is dugtam, igaz, ezzel persze vége is lett a terápiának, jogosan és helyesen.

2021. júl. 2. 08:03
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem érez irántad. Az a dolga, azért kapja a fizetését hogy foglalkozzon veled, meghallgasson. Ingyen lef0sná a fejedet.

A testvérem is mindig beleszeret a pszichológusaiba.

2021. júl. 2. 08:21
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Te fizetsz a megértéséért.
2021. júl. 2. 08:34
 7/17 anonim ***** válasza:
52%
általában a terápiád végéig vár, majd fél év után felkeres és elhív randizni
2021. júl. 2. 08:51
 8/17 anonim ***** válasza:
64%

:D röhej, mindig van valami kis mitugrász aki nyomul a pszichológusára/orvosára/tanárára.

NEM ÉRDEKLITEK ŐKET!

2021. júl. 2. 08:58
 9/17 A kérdező kommentje:
Akkor tisztázom, hogy én semmit nem érzek iránta feleségem van, viszont a kedves terapeuta van hogy rámírt éjszaka sokszor keresi a társaságomat és igen árulkodó jeleket küld és én csak kíváncsi voltam miből lehet ezt leszűrni biztosra
2021. júl. 2. 09:15
 10/17 anonim ***** válasza:
87%

EZ komoly? mert ebben az esetben jelentened kéne valahol, nem tudom mi az illetékes szerv, de biztos van etikai bizottsága a pszichológusoknak.

Ha valóban olyan sms-t küld vagy bepróbálkozik direktbe akkor jelentsd, egyébként csak jelezd neki hogy gáz és hagyd ott.

2021. júl. 2. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!