Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágytál már arra, hogy lefeküdj a pszichológusoddal? Esetleg megtettétek?
Elvileg nem fér össze a terápiával, ugye, illetve kihasználásnak számíthat, ha megteszi.
Ha volt ilyen gondolatod, jelezted már neki?
1. A jó pszichológussal kialakul egy erős kötelék, hiszen mély, személyes, intim témákról beszél vele az ember, elkerülhetetlen folyamat ez.
2. A jó pszichológus a kötelék ellenére professzionális viselkedésű marad, nem fogad el random ajándékot és nem bonyolódik személyes kapcsolatba a pácienssel. Ha lehet, nem is találkozik vele az üléseken kívül. (najó, ajándékozás azért néha van, néha karácsonyra, de a terápia lezárására is elfogadhatnak egy 2-3.000 forint értékű köszönőajándékot)
Ha egy pszichológus elkezd nyomulni a páciensre, vagy fogadja a páciens közeledését, akkor az nem egy jó pszichológus és bszhatod az egész kezelést, mert pont a szakmai megközelítés veszik el belőle.
Mivel egy ülés átlagára 8-10.000 forint és az egész terápia kukázható, ha a kapcsolat túl személyessé válik.. lényegében ha 10 alkalom után összefekszel a pszichológussal, az egy igencsak drága prostizásnak minősül, de semmi többnek:D
Anno a középiskolámban elég jó bőr volt az iskolapszihológus, őt meghúztam volna.
De hogy ez miért lényeges infó neked, azt nem tudom.
Az egyébként fel sem merül, hogy ő mondjuk nem szeretné?
Mármint pl 5ös is úgy írja, hogy "ha nem engedelmeskedek magamnak akkor bele tettem volna simán". Ez úgy hangzik, mintha attól függetlenül is beletetted volna, hogy ő akarja-e vagy sem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!